Hayet Abidal, principala suspectă în ”cazul Hamraoui”, se afla în București în urmă cu o săptămână, alături de soțul său

2 săptămâni in urmă 23

  • Liga 2: Petrolul - Concordia Chiajna, joi, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - Sepsi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Pe 4 noiembrie, Hamraoui, mijlocașul echipei feminine de la PSG, a fost atacată de doi bărbați mascați, care au lovit-o cu bestialitate peste picioare, ”fiind clară dorința de a-i termina cariera profesionistă”, așa cum a declarat chiar ea într-un comunicat emis în 17 noiembrie. Diallo, acuzată în primă instanță că ar fi vrut să o ”scoată din joc” pe coechipiera sa pentru a-i lua locul în echipă, a fost exclusă din cercul de suspecți.

Galerie Foto

Hayet și Eric Abidal se aflau în România când Aminata Diallo era arestată pentru atacul asupra asupra colegei sale de la PSG. Soția fostului fotbalist francez a devenit principala suspectă

Cu toate acestea, jucătoarea din Hexagon a trecut prin clipe grele. A fost arestată și pusă la zid de toată lumea, până când Hayet Abidal i-a luat locul și a devenit principala suspectă. În timp ce Aminata Diallo se afla în custodia poliției, Hayet și Eric Abidal, ale căror nume nu erau încă implicate în scandal, erau în România.

Hayet a publicat două fotografii pe 10 noiembrie, pe Instagram, alături de soțul său, dintr-un hotel din București, cu mesajul: ”Să petrec timpul cu tine Eric Abidal este întotdeauna un lucru atât de prețios”.

hayet-eric0

Hayet și Eric Abidal, în hotelul din București, pe 10 noiembrie / Foto: Instagram @hayetabidal

Hai să vezi cum au luat naștere serviciile secrete, misterioasele puteri din umbră. Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

Cum s-a ajuns ca Hayet Abidal să fie suspectă în cazul atacului asupra lui Hamraoui? Eric Abidal a fost directorul sportiv al grupării ”blaugrana” între 2018 și 2020, perioadă în care Kheira Hamraoui a evoluat pentru formația feminină a clubului.

S-ar părea că relația dintre cei doi a fost mai apropiată decât i-ar fi plăcut lui Hayet Abidal, care ar fi comandat asaltul asupra jucătoarei de la PSG din răzbunare. Ambii soți Abidal urmează să fie anchetați.

Kheira Hamraoui, jucătoarea de la PSG, bătută cu ranga, a rupt tăcerea. ”E clară dorința de a-i termina cariera”

Sportiva, care a avut nevoie de spitalizare, a oferit detalii despre incidentul în care a fost bătută în plină stradă. Nu a vorbit Hamroui direct, dar a remis un comunicat.

Au fost lovituri de o violență neobișnuită, în special în zona picioarelor, fiind clară dorința de a-i termina cariera profesionistă. Kheira vrea să păstreze liniștea în acest moment dificil și cere ca viața ei privată să fie respectată.

Așteaptă desfășurarea anchetei pentru a afla cât mai repede cine sunt vinovații și are intenția fermă de a reprezenta din nou, cu mândrie, tricoul lui PSG”, se arată în comunicatul trimis de apropiații jucătoarei Kheira Hamraoui.

Etichete: psg , eric abidal , kheira hamraoui , hayet abidal , atac jucatoare psg , abidal romania

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă