Hatem Ben Arfa, deturnat din drumul spre Rapid? Francezul a anunțat unde va juca în sezonul 2021 – 2022

1 lună in urmă 23

Hatem Ben Arfa (34 de ani) este liber de contract după despărțirea de Girondins Bordeaux și era așteptat la Rapid, dar francezul a fost deturnat din drumul spre Giulești de o echipă din Ligue 1.

Daniel Niculae, președintele formației care a promovat în Liga 1 la finalul sezonului 2020 – 2021, este cel care a negociat pentru ca Hatem Ben Arfa să semneze cu Rapid, dar fostul internațional francez are alte planuri.

Oferta primită de la trupa din Giulești nu l-a încântat pe Hatem Ben Arfa, iar acesta ar fi luat o decizie în ceea ce privește viitorul său.

Hatem Ben Arfa a decis unde va juca în sezonul 2021 – 2022

Fotbalistul în vârstă de 34 de ani își dorește să evolueze în continuare în Franța și le-ar fi dezvăluit prietenilor săi că vrea să accepte o nouă provocare în Ligue 1, anunță jurnaliștii de la Butfootballclub.ro. Astfel, acesta ar urma să bifeze o nouă echipă în Franța, după Bordeaux, Stade Rennais, PSG, Nice, Marseille și Olympique Lyon.

Hatem Ben Arfa ar fi luat această decizie de a continua în Franța, chiar dacă a primit două oferte și din Turcia, de la Adana Demirspor și Kayserispor.

Hatem Ben Arfa are un CV foarte bun. Francezul a câștigat 5 titluri de campion al Franței, patru cu Lyon și unul cu Marseille, trei Cupe ale Franței, câte una cu Stade Rennais, PSG și Olimpique Lyon, trei Cupe ale Ligii, două cu PSG și una cu Olimpique Lyon și 7 Supercupe ale Franței, cu Olimpique Lyon, Olimpique Marseille și PSG.

Pe parcursul carierei, Hatem Ben Arfa a evoluat alături de alți stranieri care au jucat și în Liga 1 precum Julio Baptista (CFR Cluj), Anthony Le Tallec (Astra Giurgiu), Samuel Okunowo (Dinamo) sau Julio Cesar (Dinamo).

  • 15 selecții și două goluri are Hatem Ben Arfa în tricoul echipei naționale a Franței între 2007 și 2015

The post Hatem Ben Arfa, deturnat din drumul spre Rapid? Francezul a anunțat unde va juca în sezonul 2021 – 2022 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă