Hațegan și Petrescu vor arbitra meciuri din preliminariile CM. Colțescu revine în Franța, după incidentul de la Paris

4 săptămâni in urmă 15

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Românii arbitrează lupta pentru calificare din Grupa F

Radu Petrescu va fi centralul partidei dintre Danemarca şi Insulele Feroe, care se joacă la Copenhaga, în cadrul grupei F. Mircea Grigoriu şi Alexandru Cerei vor fi arbitrii asistenţi, iar Andrei Antonie va fi al patrulea oficial.

Ovidiu Haţegan va arbitra disputa de la Klagenfurt dintre Austria şi Israel, tot în cadrul grupei F din preliminarii.

Hațegan va fi ajutat de către asistenţii Radu Ghinguleac şi Sebastian Gheorghe, respectiv Marcel Bîrsan ca arbitru de rezervă.

Ambele meciuri se joacă vineri, 12 noiembrie, de la ora 21:45.

Lumea animalelor are propriile reguli. Vezi Sălbăticia ascunsă a Americii de Nord în Digi Online pe Digi Animal World de la 21:00.

Colțescu revine în Franța, la un meci din preliminariile EURO U21

Sebastian Colţescu va fi arbitru de rezervă la meciul Franţa – Armenia, programat joi, în grupa H a preliminariilor Campionatului European U21.

Partida se va disputa la Grenoble, de la ora 21.45. Arbitru de centru va fi Andrei Chivulete, iar asistenţi Vladimir Urzică şi Andrei Gabriel Constantinescu.

Colțescu revine în Franța după incidentul de la meciul PSG – Bașakșehir, din Liga Campionilor, din 8 decembrie 2020. Turcii au părăsit terenul după ce arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu a folosit cuvântul "negru" la adresa unei persoane din staff-ul echipei din Istanbul.

În martie 2021, Colţescu a fost suspendat de UEFA până la finalul sezonului 2020/2021, el fiind găsit vinovat de comportament inadecvat.

Etichete: cupa mondiala , arbitri , radu petrescu , preliminarii , ovidiu hategan , sebastian coltescu , qatar 2022
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă