Hațegan și Kovacs nu vor arbitra în Liga 1! La ce meci vor fi prezenți cei mai buni centrali din Liga 1

1 lună in urmă 2

De la 19:35, Al Hilal, locul 2 și fosta echipă a lui Răzvan Lucescu, va primi vizita lui Al Raed, locul 12, iar partida va fi condusă de o brigată din România, potrivit Prosport.

Astfel, Ovidiu Hațegan va fi la centru, iar arbitru VAR va fi Istvan Kovacs. Brigada va fi completată de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe.

Cei doi arbitri, singurii din România care sunt specializați în arbitrajul video, nu vor fi delegați de CCA la meciurile din această etapă din Liga 1.

Marius Avram: „E greu în România, după ce iei 10.000 de dolari de la arabi”

Fostul arbitru Marius Avram, 41 de ani, a fost invitat în februarie la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, și i-a înțepat pe foștii colegi care preferă să arbitreze în străinătate, pe 10.000 de dolari, decât să se dedice confruntărilor din Liga 1

 Ar trebui să se prioritizeze campionatul intern. Nu reprezentarea noastră pe plan extern. Acum, în momentul de față, este invers. Pe locul 1 este ce se întâmplă cu arbitrii pe plan extern și-apoi, pe locul 2, campionatul intern. Să nu uităm că este Comisia Centrală a Arbitrilor din România, nu a arbitrilor români din străinătate! Intrarea lui Istvan Kovacs ca al doilea arbitru român în elita arbitrajului este o premieră pentru România. 

Doi în elită n-au fost niciodată! Dar amândoi sunt acolo și, până la urmă, noi trebuie să ne bucurăm, să-i susținem, dar să nu uităm că prioritatea lor trebuie să fie campionatul intern! Și e foarte dificil. Te duci arbitrezi afară, ai 5.000-6.000 de euro pe meci. Mai mergi în Arabia Saudită, te mai întorci cu 10.000 de dolari în buzunar. E greu să vii în țară să mai arbitrezi și p-aici, pe 5.000 de lei...
- Marius Avram la „Prietenii lui Ovidiu”.

VIDEO Cristian Bivolaru, semnal de alarmă: "Gino Iorgulescu și Răzvan Burleanu trebuie să se întâlnească. Vrem VAR!"

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Râde Europa de noi: războiul LPF vs FRF ajunge la TAS! Alte 5 decizii vitale pentru fotbalul românesc după Adunarea GeneralăGino Iorgulescu, înfuriat de un jurnalist la conferință: „Vă dă cineva mesaje să mă întrebați asta! Sunteți mulțumit acum?!”

Trecutul odios al ucigașului din Onești: cum a desfigurat un bărbat din comuna natală!

Libertatea

Playtech: Face amor pe bani sau cadouri? Scandal uriaș în muzica românească, artista a fost dată de gol de propria ei sora
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă