HARTA Locuri disponibile pentru vaccinare, marti dimineata, in Bucuresti. Toate judetele unde se pot face programari

4 săptămâni in urmă 1

Harta locurilor disponibile pentru programari la vaccinare nu indica, marti 16 martie 2021, niciun judet rosu, ceea ce inseamna ca in fiecare judet sunt locuri disponibile.

Potrivit datelor disponibile pe vaccinare-covid.gov.ro in fiecare judet sunt locuri disponibile, de la cateva sute, la cateva mii.

Cele mai multe locuri disponibile pentru vaccinare sunt in judetele Arad (6.073), Suceava (4.971) so Timis (4.451). Cele mai putine programari disponibile, sub 300, sunt in judetele Salaj, Bistrita-Nasaud, Harghita, Braila, Tulcea si Calarasi.

In Bucuresti sunt disponibile 2.841 de locuri pentru programare.

Campania de vacccinare din Romania a intrat de luni, 15 martie 2021, in etapa finala, cea de-a treia, a imunizarii populatiei generale, iar incepand cu ora 9.00, se deschid listele de asteptare pentru programare la vaccinarea anti-COVID.

CITESTE SI:

Ce se intampla cand apar cheaguri de sange in sistemul circulator. Primele semne clare ca poti suferi de trombofilieRadacinile vrajbei dintre Dinescu si Blandiana - Liiceanu: o nota a Securitatii, scrisorile intelectualilor si puciul USLCati romani vaccinati s-au imbolnavit ulterior de COVIDIntrarea Albaniei ii UE lasa litoralul romanesc "cu ochii-n soare"Cine este Anaser Duduianu, interlopul care i-a jefuit pe manelisti. Este dat in urmarire, dar sfideaza autoritatile pe retelele de socializare
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă