Harry Styles - Adore You (Official Video)

9 luni in urmă 123
Harry Edward Styles (n. 1 februarie 1994,[1] ZuliaAngliaRegatul Unit) este un cântărețtextierfilantropmodel și actor englez ce și-a început cariera la vârsta de șaisprezece ani.

Styles a crescut în Holmes Chapel, Cheshire până la vârsta de șaisprezece ani. În 2010 a participat la audițiile emisiunii The X Factor, însă nu a avansat în fazele superioare ale competiției pe cont propriu. Tânărul interpret, alături de alți patru băieți eliminați, la recomandarea lui Nicole Scherzinger, care era invitată în juriul emisiunii, au revenit în concurs ca grup. Formația, numită One Direction, a terminat pe locul trei în cadrul emisiunii The X Factor. Ulterior, grupul a lansat cinci albume studio, a susținut mai multe turnee globale și a câștigat o serie de premii muzicale. Trupa și-a întrerupt activitatea muzicală la începutul anului 2016.

În iunie 2016, Styles a semnat un contract cu casa de discuri Columbia Records, iar debutul său ca artist solo avea să se materializeze prin piesa „Sign of the Times”, care a urcat pe primul loc în clasamentele internaționale. Primul său album studio, Harry Styles (2017), a primit o serie de aprecieri și critice favorabile,debutând în vârful topurilor muzicale mondiale în 84 de țări.

În același an Harry Styles a debutat ca actor în filmul de război regizat de Christopher NolanDunkirk,ce a câștigat trei premii Oscar.

Al doilea album al artistului, Fine Line (2019) a intrat în topurile internaționale instant obținând un loc în topul ''Cele mai bune 500 albume vreodată'' realizat de revista Rolling Stones,în decembrie 2020 fiind nominalizat la trei premii Grammy.

''Cred ca este important atunci cand faci orice forma de arta sa elimini ego-ul din ea.Este despre munca pe care o depui atunci cand nu astepti aplauze.''

Pe lângă muzică,acesta este recunoscut pentru stilul său flamboaiant devenind astfel primul bărbat ce a apărut solo pe coperta revistei Vogue.


Romana: https://ro.wikipedia.org/wiki/Harry_Styles

English: https://en.wikipedia.org/wiki/Harry_Styles

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă