Haos total la FCSB! Roș-albaștrii îl vor avea în poartă pe Răzvan Ducan, la meciul cu Backa Topola

5 luni in urmă 12

FCSB se află într-o situație fără precedent! Echipa bucureșteană are nouă jucători infectați cu COVID-19, astfel că roș-albaștrii îl vor avea în poartă, în partida cu Backa Topola din turul 2 premilinar al Europa League, pe Răzvan Ducan.

Partida Backa Topola – FCSB ar trebui să se joace joi, de la ora 22:00.

FCSB îl va avea în poartă pe Răzvan Ducan

FCSB are doar 14 jucători disonibili pentru meciul cu Backa Topola. Ba mai mult, singurul portar valid este tânărul Răzvan Ducan (19 ani), care nu a jucat nici o partidă oficială pentru formația oficială. Astfel, primul meci pentru Răzvan Ducan în tricoul roș-albaștrilor va fi contra lui Backa Topola, în turul 2 preliminar al Europa League.

În sezonul trecut, Răzvan Ducan a fost împrumutat la FC Argeș, iar acesta a fost titular în poarta formației piteștene.

FCSB îl va avea în poartă pe Răzvan DucanÎn imagine, Răzvan Ducan

Pe lângă Răzvan Ducan, alți doi fotbaliști vor debuta pentru FCSB în meciul din Serbia, mijlocașii Gabrie Simion (22 de ani) și Ovidiu Horșia (19 ani).

Ovidiu Kurti, Marius Popa, Toni Petrea, Thomas Neubert, Horea Codorean, Sorin Cristof, Mihai Stoica, Bogdan Stoica, Marius Ianuli şi jucătorii Andrei Miron, Darius Olaru, Florin Tănase, Iulian Cristea, Sergiu Buș, Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionuș Vînă și Andrei Pandele sunt toți oamenii de la FCSB infectați cu noul coronavirus.

Cum vede Alex Bourceanu meciul Backa Topola – FCSB

Fostul jucător de la FCSB este încrezător că fotbaliștii care îi vor înlocui pe cei infectați cu COVID-19, în partida cu Backa Topola, își vor face treaba bine. Însă, Bourceanu este conștient de faptul că situația în care se află FCSB, în prezent, cu nouă jucători infectați cu COVID-19, este una foarte complicată.

În plus, Alex Bourceanu este de părere că Mihai Pintilii, cel care îi va lua locul pe bancă lui Toni Petrea în partida cu Backa Topola, se va descurca bine, deoarece este un lider recunoscut.

„Cei de la Topola după 7 meciuri ocupă locul 12, cred că faptul că joacă în deplasare este un mic dezavantaj pentru echipa noastră. Avem ceva probleme, dar cred că cei care îi vor înlocui își vor face treaba. Sigur că vor fi probleme, dar e o situație complicată peste tot și trebuie să te adaptezi. Nu am apucat să vorbesc cu Pintilii, îi urez succes pe bancă, cred ca se va descurca în vestiar, este un lider recunoscut. Sunt multe meciuri, e o situație complicată urmatorul meci. Dacă va juca acasă, are un atu.

Faptul că se joacă într-o singură manșă se poate întâmpla orice. În plus, cred că au un lot destul de bun, sigur, sunt 2-3 poziții unde pot să aducă jucători, de la mijloc în sus e o echipă în formare.

Dacă sunt 10-12 jucători infectați, atunci va fi o situație extrem de complicată. În momentul de față este o situație extrem de ambiguă”, a declarat Alex Bourceanu, la ProSport Live.

The post Haos total la FCSB! Roș-albaștrii îl vor avea în poartă pe Răzvan Ducan, la meciul cu Backa Topola appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă