Haos pe drumurile din Olt. Mașinile avansează extrem de greu: ‘Ne-am mișcat 200 de metri’

3 săptămâni in urmă 1

Ninsorile nu se opresc, chiar dacă luna aprilie este foarte aproape. Foarte multe mașini au ajuns în șanț, iar șoferii au avut mici accidente din cauza zăpezii. Traficul a fost îngreunat iar șoferii avansează extrem de greu.

Drumuri acoperite de gheață

Mai multe fotografii cu mașini avariate și în șanț au apărut în mediul online, după ce a nins din nou neașteptat în Olt. Drumurile sunt acoperite cu zăpadă și gheață, iar miercuri dimineață șoferii au întâmpinat greutăți. A nins timp de câteva zeci de minute, iar cei ce s-au grăbit să schimbe cauciucurile pentru noul sezon de vară, au avut probleme mari. Cele mai multe accidente au avut loc pe drumul european E 574 – DN 65. Aici, porțiuni însemnate de drum au fost acoperite de gheață. Un șofer a precizat că stă în coloană de 40 de minute și a mers abia 200 de metri.

„Între Slatina -Jitaru se circula bine rău, avem 40 de minute în coloană şi nu ne-am mişcat nici 200 m. Drumuri bune“, a postat un şofer în grupul Info Trafic Slatina.

De asemenea, șoferii au întâmpinat probleme și pe drumul județean ce leagă Slatina de comuna Brebeni. Acesta este cunoscut de către șofer ca fiind un drum periculos, în special iarna când ninge abundent, formându-se gheață. Reacțiile șoferilor cu privire la această situație au fost diferite.

„Mulţumim companiei de deszăpezire Slatina pentru drumul nedeszăpezit pe Pitesti-Slatina, pâna acum 2 maşini răsucite şi un accident! Este gheaţă pe jos de zici că-i patinoar“, a comentat un şofer, însoţind comentariul de o fotografie.

Diferite păreri în mediul online

Părerile au fost împărțite în mediul online, însă majoritatea șoferilor au fost nemulțumiți de reacția Primăriilor cu privire la situație.

„Cum dă şapte fulgi de zăpadă, gata, nu ne-a deszăpezit primăria… În drum spre Slatina m-au depăşit vreo trei maşini cu cel puţin 100km/h“, comentează un alt participant la trafic.

„Pentru 2-3 cm de zăpadă care la prima rază de soare se topeşte dăm cu sare care distruge drumul🤣🤣🤣🤣 băgăm lama care mai sparge şi ea drumul 🤣🤣🤣şi ce să vezi , accidente la tot pasul chiar şi aşa pentru că pedala e mica pt adidaşii 44“, a venit un alt comentariu.

Unii participanți la trafic susțin că nu ninsoarea este de vină, pe sub stratul de zăpadă, s-a format gheață, ceea ce a dus la mai multe accidente în zona respectivă.

„Nu era vorba de 1 cm de zapada, a fost gheaţă pe asfalt, nici in picioare nu stăteai bine“, a interevnit un alt şofer. „De la 10 în sus se consideră drum periculos. La două maşini în şant, e doar un drum circulat de olteni.

The post Haos pe drumurile din Olt. Mașinile avansează extrem de greu: ‘Ne-am mișcat 200 de metri’ appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă