Haos în derby-ul dintre Lyon și Marseille! Payet a fost lovit din tribune, iar meciul a fost întrerupt: „Au distrus meciul!” | VIDEO

2 săptămâni in urmă 6

Haos în derby-ul dintre Lyon și Marseille! Partida din Ligue 1 a fost întreruptă, după ce Payet a fost lovit cu o sticlă în cap.

„Regretabil! Dezgustător!” Acestea sunt doar o parte dintre reacțiile de pe rețelele de socializare, la adresa ultrașilor lui Lyon.

Incidente grave în derby-ul Lyon – Marseille! Meciul a fost întrerupt

Așa cum era de așteptat, a fost tensiune maximă la Lyon. Oaspeții de la Marseille au avut de suferit, așa că meciul a fost repede întrerupt.

Lyon – Marseille already suspended.

Dimitri Payet had received a bottle on the head thrown from the stands. #OLOMpic.twitter.com/VxAQttlV6Y

— Ronald Morgan (@ronaldmorgan_) November 21, 2021

Ce s-a întâmplat, de fapt? În minutul 5, Payet a încercat să execute o lovitură de colț, dar nu a putut să facă asta: starul lui Marseille a fost lovit cu o sticlă din tribune.

Derby-ul etapei din Ligue 1 a fost întrerupt, iar echipele a fost trimise imediat la vestiare.

Mai multe meciuri din Franța au avut parte de tensiune în ultimele luni: cel mai bun exemplu este partida dintre Nice și Marseille, de pe 22 august.

Dimitri Payet on the floor after being hit by a projectile. French football is mental this season. pic.twitter.com/mHonc4I1kU

— 101 Great Goals (@101greatgoals) November 21, 2021

The post Haos în derby-ul dintre Lyon și Marseille! Payet a fost lovit din tribune, iar meciul a fost întrerupt: „Au distrus meciul!” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă