Haos în campionatul Italiei. 4 echipe nu se pot prezenta la etapa de joi, iar Liga refuză să amâne meciurile

3 săptămâni in urmă 15

Joi, 06 Ianuarie 2022, ora 14:43

98 citiri

Haos în campionatul Italiei. 4 echipe nu se pot prezenta la etapa de joi, iar Liga refuză să amâne meciurile

Cea de-a 20-a etapă din Serie A, programată joi, va avea patru meciuri pierdute la masa verde. Liga Italiană refuză să amâne întâlnirile, în timp ce echipele refuză să joace.

Bologna, Torino, Udinese şi Salernitana. Aceste patru echipe vor avea probabil un meci pierdut la masa verde. Cele patru cluburi s-au plâns că nu au destui jucători pentru a prezenta o echipă, din cauza Covid-19. Totuşi, Liga a refuzat să amâne întâlnirile.

Inter Milano s-a prezentat la Bologna în această după-amiază, ştiind foarte bine că adversarul nu va veni. Cu 8 cazuri de Covid, clubul bolognez a anunţat miercuri că niciun jucător nu poate "participa la evenimente sportive oficiale cel puţin cinci zile".

Arbitrii au decis să aştepte până la pauză pentru a declara oficial meciul anulat.

Potrivit AFP, echipele care pot prezenta 13 jucători la startului meciului vor fi obligate să se prezinte. Pentru a ajunge la această cifră, ei pot şi ar trebui să aducă jucători de la echipele lor de rezervă.

Pe lângă Bologna - Inter, care trebuia să înceapă la ora 13.30, joi nu se vor disputa nici meciurile Salernitana - Venezia, Fiorentina - Udinese şi Atalanta - FC Torino.

Citeste si:

 un bărbat de 34 de ani, vaccinat cu trei doze și întors recent din Italia. Care este starea lui de sănătate

Primul sibian depistat pozitiv cu noua tulpină, Omicron, este un bărbat de 34 de ani, vaccinat cu schema completă, care s-a intors din Italia, el fiind izolat la domiciliu, a precizat joi,...

Prima ţară europeană puternic afectată de pandemie impune vaccinarea obligatorie pentru persoanele de peste 50 de ani. Explozie de cazuri Omicron

Guvernul italian a anunțat miercuri, 5 ianuarie, că vaccinarea împotriva Sars-Cov-2 devine obligatorie pentru toate persoanele de peste 50 de ani. Măsura a fost luată în contextul în care...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă