Hanorace Reebok cum le pui în valoare în outfituri originale

4 luni in urmă 17

Miercuri, 21 Octombrie 2020, 17:02 Actualizat Miercuri, 21 Octombrie 2020, 17:06

Hanoracul este piesa care face senzație în această toamnă. Amintindu-ne de anii copilăriei sau de liceu această piesă vestimentară simplă revine în tendințe și cucerește garderoba iubitoarelor de modă din întreaga lume, inclusiv pe cele ale celor mai populare vedete ale momentului care au adoptat hanoracul și îl poartă atât la ținutele casual, cât și în combinații elegante.

Reebok vine cu o colecție impresionantă de hanorace dama și hanorace barbati pentru acesta toamnă. Și pentru că puțină inspirație nu strică, iată trei idei în care poți purta un hanorac într-un mod cât se poate de original.

Hanoracul clasic Reebok și fusta midi se numără printre cele mai trendy combinații ale acestui sezon. Pentru a compune însă această ținută alege un hanorac simplu, într-o culoare care va ajuta întreaga ținută să iasă în evidență și o va pune în valoare. Optează pentru roz electrizant sau galben și poartă hanoracul cu fuste midi uni sau din piele naturală, pentru un aer cu adevărat sofisticat. Ținuta ideală de zi pentru această toamnă are în componență un hanorac chic și confortabil. La o ținută de acest fel, asortează o poșetă mini și o pereche de bocanci military, un accesoriu de asemenea în tendințe.

Tot hanoracul clasic poate fi purtat și la o salopetă oversized pe deasupra, atunci când îți dorești să obții un look original. Pentru a completa ținuta, alege o pereche de încălțăminte sport și un rucsac și renunță la orice alte accesorii.

Hanoracul clasic este de asemenea potrivit pentru a alcătui ținute casual jeanși și pantofi sport, dar și cu pantaloni culottes și adidași.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă