Handbaliștii lui Dinamo, gata de meciul anului! Xavi Pascual așteaptă o „minune” cu Barcelona, în Liga Campionilor: „Nu mi-e frică de nimic!” | EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 13

Dinamo se pregătește de cel mai tare meci din Europa! Joi, de la ora 21:45, campioana României va juca împotriva Barcelonei, iar Xavi Pascual știe ce îl așteaptă în Spania.

Tehnicianul spaniol este gata să-și înfrunte echipa alături de care a câștigat Liga Campionilor și susține că Dinamo are nevoie de o „minune” pentru a câștiga. La Paris, fără Pascual și oameni de bază pe teren, „dulăii” au fost învinși la scor de PSG.

Duelul dintre Bacelona și Dinamo va fi Live Video Online pe prosport.ro.

Xavi Pascual, gata de super meciul Barcelona – Dinamo: „Abia atunci poate am avea o șansă!”

Xavi Pascual a uitat deja perioada petrecută de la Barcelona și le promite fanilor lui Dinamo că va da totul pentru o victorie istorică în meciul de joi.

„Cred că de șase ani nu au mai pierdut un meci acasă în Liga Campionilor, să dea Domnul să se întâmple mâine, dar cred că e puțin cam dificil. Scopul nostru este să mergem acolo să vedem ce putem face. Dacă așteaptă cineva miracole de la mine, să nu o mai facă, pentru că nu pot face nici unul. Adică eu nu voi face decât să muncesc și să încerc să scot tot ce e mai bun din echipă. Să dea Domnul să putem face o minune mâine, dar trebuie să fim realiști. Speranțele noastre sunt să facem noi un meci excelent, fără greșeli și ei să nu aibă noroc. Abia atunci poate am avea o șansă.

Trebuie să avem clar în minte că ei sunt campionii Europei, că sunt cea mai bună echipă din Europa și că vom juca la ei acasă pe deasupra. Ceea ce, din capul locului, sunt sigur că nu vom fi favoriți la casele de pariuri. Nu mi-e frică de nimic. Respect totul, dar niciodată nu mă tem. Am o mare dorință să-mi văd familia, pe care nu o văd de multe luni și să stau puțin cu prietenii mei la o cafea, să mă relaxez puțin înainte de meci, dar atât. Sunt concentrat sută la sută ca să încercăm să facem un meci bun acolo”, a spus Xavi Pascual, pentru ProSport News.

Spaniolul are și probleme de lot: portarul Saeid, Mousavi și Negru nu pot evolua în super meciul din Spania: „Continuăm să avem jucători cu probleme fizice, care nu călătoresc aici, dar asta face parte din joc”, a punctat Pascual.

Știm cu toții că o să fie un meci foarte greu. Mai ales la ei acasă, nu știu cine poate câștiga, dar noi mergem să ne încercăm șansa și o să dăm totul pe teren. Am pregătit meciul ca pe toate celelalte. Este sport, se poate întâmpla orice. Să câștigăm, să facem egal, noi pentru asta mergem. El (n.n. Xavi Pascual) îi cunoaște cel mai bine și a pregătit meciul cât se poate de bine, dar acum depinde mai mult de noi decât de el. Pentru mulți dintre noi poate este cel mai important meci de până acum, cu cea mai buna echipă – Robert Militaru, Dinamo

The post Handbaliștii lui Dinamo, gata de meciul anului! Xavi Pascual așteaptă o „minune” cu Barcelona, în Liga Campionilor: „Nu mi-e frică de nimic!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă