Handbal feminin, Macedonia de Nord – România. Cine transmite la TV meciul retur de calificare la Campionatul Mondial 2021

3 săptămâni in urmă 30

Macedonia de Nord – România, manșa retur din play-off-ul de calificare la Campionatul Mondial de handbal feminin 2021, se desfășoară miercuri, de la ora 18:00, la Skopje. Disputa va putea fi urmărită în direct în România la TVR 1.

Trocolorele sunt în mare măsură calificate la turneul final din Spania, după succesul fără dubii din jocul tur, cu 33-22.

Delegația României va pleca marți dimineață în capitala Macedoniei de Nord, cu o cursă charter.

Handbal feminin, Macedonia de Nord – România. Cine transmite la TV meciul retur de calificare la Campionatul Mondial 2021

Ultimul meci oficial al naționalei feminine în prima jumătate a anului are loc miercuri, de la ora 18:00, la Skopje. Macedonia de Nord – România va fi transmis de TVR1 și ar trebui să însemne o simplă formalitate. Tricolorele au făcut deja un pas mare spre Campionatul Mondia din Spania 2021, după succesul de sâmbătă cu 33-22. Diferența de valoare dintre cele două reprezentative este foarte mare.

Rezultatul le-a permis jucătoarelor să scape de presiunea calificării. Iar în ziua liberă s-au relaxat activ în bucătăria unuia dintre restaurantele Hotelului Marriott. Pentru că și-au dorit să „prindă” cât mai multe din tainele artei culinare, tricolorele au avut parte de o lecție de cooking de la Chef Nicolae Lică. Iar tot ce au învățat în cele două ore petrecute au pus în practică, asigurându-și, astfel, cina.

Handbalistele au fost împărțite în mai multe grupe, fiecare ocupându-se de o anumită parte a meniului. Fetele au pregătit sushi, tartar de somon, steak de vită cu garnitură de cartofi dulci, paste făcute în casă, dar și două feluri de desert.

Cristina Laslo: „Eu o oră am curățat și tăiat cartofi dulci!”

Ne-am chinuit ore bune până să găsim ce fel de activitate să pregătim pentru team building. În cele din urmă, am ajuns la această variantă cu gătitul și toate am fost super încântate. Unele dintre fete chiar se pricep foarte bine. Eu o oră am curățat și tăiat cartofi dulci! A fost mai greu în bucătărie decât la antrenament. La fiecare acțiune a naționalei noi obișnuim să facem astfel de activități. Contează foarte mult cum ne înțelegem și cum relaționăm în afara terenului”, a declarat Cristina Laslo.

Macedonia de Nord - RomâniaTricolorele au avut parte de un team building inedit înaintea returului cu Macedonia de Nord

„Pentru noi a fost o adevărată plăcere să le avem pe fete în bucătărie. Chiar am avut emoții mari. Ele s-au descurcat de minune, au pus în practică tot ce le-am explicat. Dacă aș putea, le-aș opri pe toate să facem echipă în bucătărie”, Chef Nicolae Lică

La finalul orelor de gătit, handbalistele au realizat și platingul preparatelor și i-au surprins pe cei din staff-ul tehnic al primei reprezentative atât cu gustul cinei, cât și cu felul în care au arătat creațiile lor.

Campionatul Mondial din 2021 are loc în 1-19 decembrie, în Spania, în perioada 1-19. România a participat la toate edițiile de până acum.

Sursa foto: Sports Net

The post Handbal feminin, Macedonia de Nord – România. Cine transmite la TV meciul retur de calificare la Campionatul Mondial 2021 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă