Hamilton vrea o sumă enormă ca să semneze prelungirea contractului cu echipa care l-a făcut campion mondial

1 lună in urmă 21

Liga 1: Viitorul - Sepsi Sfântu Gheorghe, marți, 15:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Universitatea Craiova, marți, 17:30, Digi Sport 1

Multiplul camion mondial nu are, în acest moment, contract pentru sezonul care va începe la finalul lunii martie, în direct pe Digi Sport 1.

George Russell este pilotul care îl poate înlocui pe Lewis Hamilton

Disensiunile financiare dintre cele două părţi sunt importante şi există deja un înlocuitor luat în calcul, George Russell, în cazul în care campiontul mondial en titre va refuza semnarea unui nou contract.

Tratativele s-au blocat în urmă cu aproape trei luni şi chiar dacă startul sezonului se apropie, niciuna dintre părţi nu a fost dispusă la concesii.

La Marele Premiu din Bahrein, după testul pozitiv COVID-19 al campionului mondial, Mercedes l-a folosit pe George Russell în locul lui Hamilton.

Hamilton cere 50 de milioane de euro pe an de la Mercedes

Conform postului public austriac OFF, Hamilton cere un contract pe patru ani, cu un venit anulat de 50 de milioane de euro. De asemenea, vrea 10 la sută din bonusurile echipei pentru titlurile mondiale cucerite, care, spre exemplu, i-ar fi adus 15 milioane de euro în 2020.

Hamilton spune că se vede la Mercedes şi în sezonul 2021, dar nu face niciun pas în spate

În plus, vrea noul hypercar electric Mercedes-AMG One şi roul de ambasador al brandului în motorsportul electric.

În această perioadă, Hamilton se pregăteşte în Statele Unite si posteaza zilnic in mediile de socializare. Sezonul 2021 din Formula 1 va debuta in week-endul 26-28 martie, în Bahrain, în direct pe canalele Digi Sport.

Etichete: lewis hamilton , mercedes f1 , contract hamilton , george russell
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă