Hamilton tocmai şi-a vândut cu 10 milioane de euro maşina Pagani Zonda 760. Cei din Formula 1 încă nu au dat de el

2 săptămâni in urmă 16

  • WTA Adelaide: Paula Badosa - Victoria Azarenka, marți 12:00, Digi Sport 3

Totuşi, s-a aflat că tocmai a vândut cu 10 milioane de euro maşina Pagani Sonda 760, una dintre cele numai 5 autoturisme de acest gen care au fost fabricate în lume, anunţă speedweek.com.

Lewis Hamilton şi-a vândut cu 10 milioane de euro Pagani Sonda 760

Supermaşina în discuţie a fost construită special pentru Hamilton în 2014, iar despre cumpărător la acea vreme se aflase doar că este britanic.

Însă garajul în care septuplul campion mondial de Formula 1 ar avea deja pregătit locul pentru noul AMG One, "maşina absolut unică", după cum a descris-o Lewis în decembrie 2020. Supercarul celor de la Mercedes are programată lansarea pe piaţă la jumătatea anului 2022.

Motorul maşinii vândute are 750 de cai putere şi spre deosebire de celelalte modele ale seriei are o transmisie manuală cu şase trepte, cu tracţiune pe roţile din spate.

Vezi Minunile subacvatice ale Africii pe Digi Animal World într-un documentar despre fascinantele adâncuri. Hai în Digi Online, azi de la 21:00!

Galerie Foto

"Este groaznic să o conduci. Este maşina cu cel mai bun sunet, dar din punct de vedere al manevrabilităţii este cea mai proastă", a declarat la un moment dat Hamilton.

În 2015, Hamilton chiar a făcut un accident uşor cu maşina pe care se pare că plătise în jur de două milioane de dolari.

Lewis Hamilton este dispărut din viaţa publică de la mijlocul lunii decembrie

Finalul agitat al Campionatului Mondial de Formula 1 din 2021 i-a provocat o mare supărare lui Lewis Hamilton. A participat la ceremonia în care a fost înnobilat cu titlul de Sir, titlu primit încă de la finalul anului 2020, după care a dispărut din viaţa publică.

Au fost lansate mai multe speculaţii, între care şi aceea că se va retrage din circuit, iar informaţia nu a fost oferită de oricine, chiar de către Bernie Ecclestone, fostul boss din Formula 1.

De altfel, Hamilton nu a fost nici la Gala FIA, motiv pentru care ar putea fi sancţionat, conform regulamentului în vigoare 

Etichete: lewis hamilton , fia , max verstappen , pagani sonda 760

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă