HALUCINANT! Antrenorii de la Dinamo se cearta PE ECHIPAMENT! Situatia critica in care a ajuns clubul si de unde poate veni salvarea in urmatoarele zile

2 luni in urmă 17

In fiecare zi se intampla un nou conflict la echipa din Stefan cel Mare.

Dupa ce directorul sportiv Rufo Collado a fost amenintat de fani, a venit randul antrenorului cu portarii Leo Fuentes sa aiba probleme, de data aceasta cu membri staff-ului tehnic.

Cu toate ca a fost inlocuit din aceasta pozitie de Catalin Multescu, Fuentes s-a prezentat marti la baza de pregatire de la Saftica pentru antrenament si chiar i-a luat echipamentul fiului lui Gheorghe Multescu.

Potrivit Doar Dinamo, staff-ul tehnic al 'cainilor' a avut o discutie mai aprinsa cu spaniolul, spunandu-i acestuia sa nu se mai prezinte la antrenamente si cerandu-i sa paraseasca antrenamentul.

RADU BIRLICA A DEZVALUIT CA VICEPRESEDINTELE LUI FENERBAHCE VA VIRA O SUMA DE BANI ZILELE URMATOARE

Directorul de marketing al clubului alb-rosu, Radu Birlica, a dat noi detalii despre discutiile cu omul de afaceri turc Abdullah Kigili. El a precizat ca vicepresedintele lui Fenerbahce a semnat deja un acord de sponsorizare cu 'cainii' si banii urmeaza sa intre in club in zilele urmatoare.

"E mult mai complexa discutia vizavi de asocierea respectiva, chiar ieri am avut o intalnire. Asta a spus si dansul, ca in conditiile actuale si cu bugetul actual, este imposibil sa vina langa club. Dar a facut deja un gest fata de noi, pe care il veti vedea zilele urmatoare.

A facut un gest sa ajute clubul. Vom face un contract in imediata perioada. E vorba si de bani, a vrut sa faca un contract de sponsorizare. Banii vor intra imediat ce discut cu managementul clubului, sa gasim solutia astfel incat sa fie bine pentru club. Voi vorbi cu cei care sunt aici, domnul Serdean, domnul Couto, o sa-l anunt si pe domnul Eftimescu", a spus Birliga pentru Gazeta Sporturilor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă