Halep, retrasă de la trei turnee, din cauza accidentărilor, are vești noi + Darren Cahill, cadou "special" de la tatăl Simonei

3 săptămâni in urmă 19

  • UCL: PSG - Bayern Munchen, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

Halep și-a anunțat revenirea la antrenamente printr-o postare pe rețelele de socializare, unde apare alături de Darren Cahill. Antrenorul australian a venit și el în România și a ținut să răspundă amuzant Simonei la postare.

Simona Halep și-a reluat antrenamentele după accidentarea la umăr

"Bine ai revenit în cea mai bună ţară din lume, D. Prima zi de antrenament, după două săptămâni de recuperare. Am revenit pe zgură şi am avut un antrenament reuşit", a scris Simona, iar Darren Cahill i-a răspuns: "Coniacul pe care mi l-a dat tatăl tău la prânz m-a ajutat să trec peste diferenţa de fus orar".

Simona Halep s-a retras de la trei turnee, din cauza accidentărilor

Halep (locul 3 WTA) și-a anunțat prezența la întrecerea de la Stuttgart, în perioada 19-25 aprilie.

  • Startul Roland Garros-ului, programat inițial în perioada 23 mai - 5 iunie, a fost decalat cu o săptămână, turneul urmând să se dispute între 30 mai și 13 iunie.

Fostul lider mondial a ratat trei turnee din cauza accidentărilor. Jucătoarea de 29 de ani s-a retras înaintea competițiilor de la Doha, Dubai și Miami, din cauza unei accidentări la umăr.

Mai mult, Simona Halep a anunțat că nu poate ajuta echipa României la meciul de FED Cup contra Italiei.

Etichete: simona halep , darren cahill
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă