Hakan Calhanoglu, la un pas de transferul la Manchester United! Gruparea de pe Old Trafford are 90 la sută șanse să semneze cu starul lui AC Milan

1 month ago 38

Hakan Calhanoglu mai are contract cu cei de la AC Milan pâîn luna iunie a anului viitor și este foarte aproape de un transfer gratuit la Manchester United, din sezonul viitor.

Pentru italieni ar putea fi prea târziu să mai poată ajunge la o înțelegere de prelungire cu mijlocașul turc de 26 de ani.

Juventus, Inter și Atletico Madrid s-au interesat de serviciile lui Hakan Calhanoglu, dar mijlocașul lui AC Milan este aproape de un transfer la Manchester United

Reputatul jurnalist al nemților de la Bild, Christian Falk, este convins că englezii de la Manchester United sunt la un pas de a obține semnătura lui Hakan Calhanoglu.

„Conform informațiilor noastre, primele discuții dintre Manchester și apropiații lui Calhanoglu despre un transfer în 2021 au avut loc deja în această vară”, le-a spus Falk celor de la SempreMilan.

În acel moment, lucrurile erau deja foarte avansate. Acest lucru este susținut de faptul că managementul a respins o ofertă venită de la Juventus pentru un transfer imediat în 2020, cu puțin timp înainte de sfârșitul perioadei de transferuri. În acest moment, vorbim despre exact același salariu pentru transfer. Calhanoglu are marele avantaj de a fi liber de contract”, a explicat acesta.

Întrebat care sunt șansele ca turcul Calhanoglu să poarte tricoul lui United din sezonul viitor, Falk a răspuns scurt, fără ezitare: „90 la sută”.

The post Hakan Calhanoglu, la un pas de transferul la Manchester United! Gruparea de pe Old Trafford are 90 la sută șanse să semneze cu starul lui AC Milan appeared first on Prosport.

Read Entire Article

Powered By Seo Tools