Hagi ştie cine va dirija fotbalul mondial după era Messi-Ronaldo: "Joacă pe toate posturile, e Pele reîncarnat"

2 luni in urmă 24

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Hagi este de părere că francezul Kylian Mbappe îi va lua locul lui Messi în viitorul apropiat și va deveni idolul generației următoare: "Pentru mine, ca perspectivă, Mbappe este jucătorul #1. Este consacrat la vârsta lui, cifrele zic asta.

Joacă pe toate posturile din atac, e decar, e nouar, e Pele reîncarnat", a spus Hagi, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

VIDEO Hagi ştie cine va dirija fotbalul mondial după era Messi-Ronaldo: "Joacă pe toate posturile, e Pele reîncarnat"

Lionel Messi, sextuplu câştigător al Balonului de Aur, a evoluat întreaga sa carieră la FC Barcelona, care l-a recrutat în 2001, când avea doar 13 ani.

El şi-a făcut debutul oficial în prima echipă a catalanilor în 2004, iar de atunci a disputat 778 de meciuri şi a înscris 672 de goluri în toate competiţiile, câştigând alături de Barca zece titluri în La Liga şi patru UEFA Champions League, printre alte trofee.

"Bombazo! Drama!". Cum arată primele pagini ale celor mai importante ziare după noaptea în care Messi a părăsit Barcelona

Galerie Foto

VIDEO Ultimul gol marcat de Messi pentru FC Barcelona

Cifrele lui Leo Messi la FC Barcelona

  • 778 de meciuri oficiale
  • 672 de goluri
  • 305 pase de gol
  • 35 de trofee
Etichete: messi , fc barcelona , joan laporta , messi barcelona , mercato , contract messi , transfer messi , plecare messi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă