Hagi revine în antrenorat: „Gata, îmi ajunge!” » Ofertă uriașă pentru „Rege”: „Aproape 10 milioane de euro pe an!”

2 luni in urmă 5

„Gică a avut oferte în iarnă, care s-ar putea relua și în vară. Pentru că echipa respectivă nu a pus un antrenor nou, ci unul de la echipa a doua. A avut și o propunere de la o formație aflată în primele 6 campioante din Europa.

Hagi dorește să ia o echipă din sezonul următor. A zis: «Gata, îmi ajunge un an!». Va rămâne în Europa. A avut o ofertă uriașă, pe bani mulți, dar nu din Europa, și a refuzat-o Din punct de vedere financiar era foarte bine. Aproape de 10 milioane de euro pe an. 

Gică vrea să aibă un proiect care să-i permită să facă performanță”, a declarat Popescu în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Viitorul, ultima echipă antrenată de Gică Hagi

Hagi a abandonat banca tehnică a Viitorului în august 2020, după 6 ani ca antrenor al dobrogenilor. Cea mai mare performanță obținută de „Rege” ca tehnician al formației din Ovidiu a fost titlul de campion din sezonul 2016-2017.

De asemenea, sub comanda lui Hagi, care era până vara trecută cel mai longeviv antrenor din Liga 1, Viitorul a câștigat o Cupă (2019) și o Supercupă (2019).

Rezultatele lui Gică Hagi cu Viitorul, în toate competițiile (244 de meciuri):

111 victorii 55 de remize 78 de înfrângeri

În străinătate, Hagi a pregătit doar două echipe, ambele din Turcia: Bursaspor (iulie 2003 - noiembrie 2003) și Galatasaray (martie 2004 - mai 2005, octombrie 2010 - martie 2011).

Bătaie generală la meciul Stelei: „Lăcătuș s-a enervat rău de tot! Și Hagi a împins pe cineva”

Citește mai multe știri despre Viitorul:

Hagi și Popescu pot dinamita Liga 1! Ce se întâmplă la Viitorul, dacă se califică în play-offGică Popescu și-a pus cenușă în cap, în direct la TV: „Am făcut o greșeală majoră! E o gaură”

Cursă nebună! Schior alergat de un urs pe pârtia Cocoșul din Predeal. INCREDIBIL ce a urmat

Libertatea

Playtech: Ce a pățit Dani Oțil după ce s-a operat la o clinică cu plată. A spus tot adevărul, fără pic de jenă
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă