Hagi a vorbit despre Moruțan și Cicâldău după amicalul Galatasaray - Farul: "Este nevoie de răbdare"

1 lună in urmă 21

  • Preliminarii CM 2022: Germania - Armenia, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Elveția - Italia, duminică, 21:45, Digi Sport 2

Întrebat despre Moruțan și Cicâldău, Hagi a vorbit sincer: "Moruțan este un tânăr foarte talentat, cu perspectivă mare. Trebuie puțină răbdare cu el, ca să se adapteze la ritmul și intensitatea jocului. E un jucător bun, este nevoie de răbdare.

Cicâldău și Moruțan sunt doi jucători foarte interesanți și cred că au demonstrat în primele două etape că merită să fie aici", a spus Gheorghe Hagi, după amicalul Galatasaray - Farul.

Notele primite de Moruțan și Cicâldău, după Kasimpasa - Galatasaray: "Doi jucători grozavi!"

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au avut prestații foarte bune pentru Galatasaray în meciul de campionat cu Kasimpasa, din runda a treia, scor 2-2.

Moruțan, la debutul său pentru Galatasaray, a reușit o pasă de gol pentru Alexandru Cicâldău și a avut o contribuție importantă și la a doua reușită a echipei sale. Fostul mijlocaș de la Universitatea Craiova a fost pe teren doar o repriză, în timp ce Moruțan a jucat timp de 72 de minute.

Moruțan a primit nota 7,3 pe portalul WhoScored. Fostul jucător de la FCSB a reușit, pe lângă pasa decisivă, trei driblinguri, două deposedări, iar 83% dintre pasele sale au fost reușite.

Etichete: gheorghe hagi , galatasaray , olimpiu morutan , alex cicaldau , farul galatasaray
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă