Hackerul care a spart Uber a publicat imagini autentice din GTA 6, nelansat încă. Angajaţii Rockstar, în stare de şoc: E una dintre cele mai mari scurgeri de date din istorie

6 zile in urmă 45

Mai multe filmări care arată jocul GTA 6 au apărut, în cursul weekend-ului care tocmai s-a încheiat, pe YouTube, Twitter, Reddit şi mai multe forumuri online dedicate jocurilor. Autorul postărilor foloseşte pseudonimul „teapotuberhacker”, fiind acelaşi tânăr de 18 ani care săptămâna trecută a pătruns în reţeaua Uber şi a spus că securitatea companiei americane este slabă.

Acum, acesta a publicat o arhivă de 3GB care conţine 90 de filmări cu jocul GTA 6 şi promite că va posta şi alte date, inclusiv o parte a codului sursă folosit la jocurile GTA 5 şi GTA 6. Nu se ştie de când datează filmările obţinute de hacker şi nici exact cum a intrat acesta în posesia lor. Deocamdată Rockstar şi proprietarul Take Two nu au oferit informaţii pe acest subiect.  Hackerul a postat un mesaj prin care solicită să fie contactat de Rockstar Games pentru a negocia o înțelegere.

Singurul lucru pe care Take Two l-a făcut până acum a fost să ceară platformelor online unde hackerul a postat clipurile eliminarea acestora, ceea ce pare să indice că filmările sunt reale. Al şaselea joc din seria GTA nu este încă finalizat. Acesta ar putea fi lansat cel devreme peste doi ani. Potrivit Bloomberg angajații Rockstar sunt “pur și simplu șocați” de această scurgere, în contextul în care GTA 6 este printre cele mai așteptate jocuri în acest moment.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Hackerul care a spart Uber a publicat imagini autentice din GTA 6, nelansat încă. Angajaţii Rockstar, în stare de şoc: E una dintre cele mai mari scurgeri de date din istorie

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă