Guvernul va prezenta o propunere privind sprijinul pentru creșterea copilului în toamnă / Pe un termen de 8-10 ani sunt convins că vom putea încuraja familiile tinere să aibă copii – vicepremierul Kelemen Hunor

1 lună in urmă 36

https://cdn.edupedu.ro/wp-content/uploads/2019/02/woman-3602245_1280.jpg
Coaliția de guvernământ și-a “asumat că vom veni cu o nouă filosofie privind sprijinul pentru creșterea copilului” și va prezenta o propunere în acest sens în această toamnă, a spus joi vicepremierul Kelemen Hunor, la prima întâlnire a Comitetului pentru monitorizarea implementării Proiectului România Educată. El a arătat că, dacă va exista un acord și vor fi făcute modificări în cadrul legislativ, “pe un termen de opt ani, de zece ani sunt convins că vom încuraja familiile tinere să aibă copii și îi putem ajuta prin sprijin direct și indirect”.

Declarația lui Kelemen Hunor – la finalul înregistrării de mai jos:

  • Doamna consilier (Ligia Deca – n.red.) a mai spus un lucru foarte important, de situația demografică. E o chestiune ușor colaterală față de această întâlnire, dar noi, în discuțiile din coaliție, ne-am asumat că vom veni cu o nouă filosofie privind sprijinul pentru creșterea copiilor. Vom prezenta această propunere în această toamnă. Și, bineînțeles, dacă reușim să cădem de acord și după aceea și în cadrul legislativ putem opera modificările necesare, iarăși pe un termen de opt ani, de zece ani sunt convins că vom încuraja și vom putea încuraja familiile tinere să aibă copii și îi putem ajuta prin sprijin direct și indirect, în așa fel încât acele familii care doresc să crească copii să aibă tot sprijinul guvernului. Aparent e un subiect ușor diferit de ceea ce discutăm noi astăzi, dar fără copii școala va fi o clădire frumoasă și o infrastructură superbă, trebuie să avem și posibilitatea de a susține familiile tinere.

Articolul Guvernul va prezenta o propunere privind sprijinul pentru creșterea copilului în toamnă / Pe un termen de 8-10 ani sunt convins că vom putea încuraja familiile tinere să aibă copii – vicepremierul Kelemen Hunor apare prima dată în Edupedu.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă