Guvernul de la Belgrad a intervenit în cazul lui Novak Djokovic! Cerere oficială la Ambasada Serbiei din Australia

2 săptămâni in urmă 10

  • WTA Melbourne: Simona Halep - Gabriela Ruse, joi 03:30, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Chelsea - Tottenham, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

După ce a obținut o scutire medicală controversată care i-a permis participarea la turneul de Grand Șlem fără să fie vaccinat, Djokovic a dat de altă problemă, de data aceasta legată de documentele de călătorie.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Guvernul Serbiei a intervenit în cazul lui Novak Djokovic

Pentru a face verificări, autoritățile australiene îl țin într-o cameră de așteptare, dar cei din Guvernul Serbiei au decis că sportivul lor a așteptat destul. Potrivit Marca, Nikole Selakovic, Ministrul Afacerilor Externe din Serbia, s-a adresat oficial Ambasadei Serbiei din Australia, aflată în Canberra.

Omul politic a cerut Australiei, prin ambasadorul Serbiei, să îl elibereze imediat pe Djokovic și să îi permită accesul pe tărâm australian. Momentan, australienii nu au luat nicio decizie în acest sens, dar cele două țări continuă să discute.

Tatăl lui Novak Djokovic a amenințat că va ieși în stradă dacă situația fiului său rămâne aceeași

Srdjan Djokovic, tatăl lui Novak, a ieșit la atac după ce a aflat că fiului său nu îi este permisă intrarea în Australia. Mai mult, Srdjan i-a și amenințat pe australieni.

Nu știu ce se întâmplă, dar îmi țin fiul captiv de vreo cinci ore. Asta deja trebuie să fie o luptă pentru libertate. N-ar trebui să fie doar lupta lui Novak, ci a întregii lumi.

Dacă nu e eliberat într-o oră sau două, vom ieși în stradă și vom lupta pentru libertatea lui. E lupta tuturor!”, a spus Srdjan Djokovic, pentru Sputnik Serbia, citat de Puntodebreak.

Etichete: novak djokovic , serbia , australia , australian open

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă