Guvernul danez a dat undă verde: Danemarca organizează Euro 2020!

3 luni in urmă 1

La o săptămână după ce Norvegia s-a retras din postura de co-gazdă a Euro 2020, Danemarca a anunțat că va organiza de una singură turneul final.

Federația Daneză de Handbal (DHF) aștepta de câteva zile acordul Guvernului de la Copenhaga pentru a organiza și meciurile din grupele C și D. Acesta a venit ieri, ministrul culturii din Danemarca, Joy Mogensen declarând: "Protocolele sanitare vor fi înăsprite. Nu este ușor să organizezi un eveniment internațional major în mijlocul unei crize globale de sănătate. DHF se concentrează pe un protocol strict și o responsabilitate imensă revine Comitetului de organizare al Campionatelor Europene. Autoritățile sanitare vor oferi, de asemenea, sfaturi suplimentare cu privire la organizarea turneului", a declarat ministrul culturii.

"Pentru handbal este foarte important, atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv, să se organizeze acest Campionat European. Suntem foarte bucuroși că noi, în Danemarca, în asemenea vremuri, am putut rezolva această situație într-un mod responsabil, cu respectarea tuturor măsurilor de prevenție legate de coronavirus", a anunțat și federația daneză. 

Iulia Dumanska e la un pas să rateze Euro 2020!Dinamo-Nimes Gard. Sajed Heidarirad și Vali Ghionea au coronavirus și nu pot juca » Nimes a ajuns de duminică în România

Fotografia cu Alina Eremia despre care vorbește toată lumea

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Gigi Becali, lovitură ULUITOARE. A venit decizia ȘOC de la ANAF
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă