"Gueye nu are ce căuta în fotbal!" Reacția dură a unui fost antrenor de la Dinamo

2 luni in urmă 3

UCL: PSG - Barcelona, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Liverpool - Leipzig, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Gueye, atacantul lui Dinamo, a fost depistat cu cocaină la un control anti-doping efectuat după meciul cu FCSB, 1-0, disputat pe 10 februarie în optimile Cupei României.

Senegalezul în vârstă de 30 ani, adus în România de spaniolul Ruffo Collado, personaj apropiat de Pablo Cortacero, cel care a cumpărat echipa din Ștefan cel Mare de la Ionuț Negoiță.

Flavius Stoican: "Dacă am ajuns la nivelul acesta, nu e nimic de spus"

Fost antrenor la Dinamo, Flavius Stoican dă un verdict aspru în privința atacantului echipei lui Ionel Tersinio Gane și spune că fotbalul românesc nu ar trebui pătat cu astfel de jucători.

"Ce aş putea să comentez? Dacă am ajuns la nivelul acesta, nu e nimic de spus. Din punctul meu de vedere, nu are ce să caute în fotbal", a spus Flavius Stoican, miercuri dimineața, pentru Look Sport.

În vârstă de 44 de ani, Flavius Stoican a antrenat formația din Ștefan cel Mare în perioada 2013-2015. În prezent e tehnician la Viitorul Pandurii, locul 5 în eșalonul secund. Formația lui Stoican s-a calificat în semifinalele Cupei României, după 3-1 cu U Cluj.

Fostul fundaș dreapta de la Craiova, Dinamo și Șahtior mai are contract cu Viitorul Pandurii până la finalului lunii iunie.

3 selecții a strâns Gueye în naționala U21 a SenegaluluiCrescut de Strasbourg, Gueye a jucat la Everton și Millwall2,5 milioane euro valora în 201230 iunie 2022 e data la care îi expiră contractul cu Dinamo

Ce riscă Magaye Gueye după ce a fost depistat cu cocaină

Conform Regulamentului Disciplinar din cadrul Federației Române de Fotbal, Magaye Gueye va fi suspendat doi ani dacă și a doua probă va releva faptul că a consumat cocaină, iar reprezentații jucătorului nu vor putea demonstra că substanța nu i-au îmbunătățit performanțele sportive.

”Orice încălcare a Capitolului II.1 (Prezenţa unei substanţe interzise, a metaboliţilor sau markerilor ei), Capitolul II.2 (Folosirea sau încercarea de folosire a unei substanţe interzise sau a unei metode interzise), Capitolul II.3 (Refuzul sau neproducerea, fără motiv întemeiat, a probei).

Capitolul II.5 (contaminarea/ interpunerea/obstrucţionarea prin încercarea de a obstrucţiona oricare parte a controlului doping), Capitolul II.6 (Posesia de substanţe sau metode interzise) va fi sancționată cu suspendare pentru doi ani, la prima abatere şi suspendare pe viaţă, în caz de recidivă”, se arată în regulament.

În această speță, clubul Dinamo nu riscă nicio penalizare, pentru că doar un singur jucător a fost depistat cu o substanță interzisă de regulamente.

Etichete: dinamo , flavius stoican , dopaj gueye , gueye cocaina
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă