"Guardiola m-a făcut să plâng". Dezvăluirea lui Rummenigge despre momentul petrecut în urmă cu 5 ani

1 lună in urmă 20

Liga 1: Politehnica Iași - Botoșani, luni, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra - Universitatea Craiova, luni, 20:00, Digi Sport 1

Cei doi au dezvoltat o prietenie trainică în perioada în care au colaborat la Bayern şi continuă să ţină legătura şi acum.

Guardiola a plâns şi l-a făcut şi pe Rummenigge să plângă atunci când l-a anunţat că pleacă de la Bayern

"Într-o seară, îmi voi aminti întotdeauna, în noiembrie 2015, eram împreună la o masă şi mi-a spus că va pleca de la club. Avea nevoie de o nouă provocare.

Pep a jucat cu cărţile pe masă de la început. A fost o seară emoţionantă: a plâns, am plâns şi eu. A fost ceva memorabil pentru mine", a povestit Rummenigge pentru Bild, preluat de goal.com. În decembrie 2015, el anunţa oficial că la finalul sezonului respectiv se va produce despărţirea de antrenorul echipei.

La finalul sezonului 2015-2016, Guardiola a plecat de la Bayern Munchen şi a explicat de ce a făcut-o, iar de atunci antrenează Manchester City.

"Este o persoană în care poţi avea toată încrederea, o persoană grozavă cu care te poţi distra foarte mult. Ne trimitem mesaje, nu este fan WhatsApp. Ne-am felicitat de Crăciun şi de Revelion, ţinem legătura pentru că am dezvoltat o prietenie reală", a mai spus germanul

Cu Bayern, Pep Guardiola a cucerit trei titluri de campion, două Cupe ale Germaniei, Supercupa Europei şi Cupa Mondială Cluburilor.

Etichete: pep guardiola , guardiola bayern , harl heinz rummenige
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă