"Guardiola a inventat sistemul 4-4-2-0". Manchester City, purtată spre finala UEFA Champions League de geniul ibericului

2 zile in urmă 15

  • UCL: Chelsea - Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Poli Iași - Dinamo, miercuri, 16:30, Digi Sport 1

Într-un stil deloc caracteristic, Manchester City a cedat deliberat posesia în returul cu PSG de pe Etihad. Contraatacul și organizarea defensivă exemplară s-au dovedit principalele arme ale englezilor în fața starurilor pariziene. Inovația lui Pep Guardiola a fost scoasă în evidență de analistul Digi Sport și fostul internațional, Gabi Balint.

Gabi Balint: "Pep Guardiola este cel mai bun antrenor din lume, a inventat sistemul 4-4-2-0"

"M-am convins că Manchester City este echipa momentului și Guardiola este, cred, cel mai bun antrenor din lume. Terenul nu a arătat prea bine în prima repriză, dar mi-a plăcut mult ritmul. PSG nu mi-a plăcut, s-a văzut absența lui Mbappe. Icardi era pierdut pe undeva, a fost cel mai slab jucător de pe teren.

City a făcut același pressing ca-n tur, pressingul care le-a adus victoria pe final. City ne-a dat un exemplu de cum se face pressingul. Manchester City ne-a arătat astăzi că poate juca și la contraatac, ei n-au nevoie de atacanți, pot juca doar cu mijlocași. Guardiola a inventat sistemul 4-4-2-0.

PSG are stelele fotbalului mondial, însă sunt jucători care joacă mult pentru ei și au o doză de egoism. Ne place când Neymar pune piciorul pe minge, dar nu e deloc eficient. PSG parcă a fost terminată fizic", a declarat Gabi Balint, la emisiunea Euro Fotbal.

  • Manchester City își va afla adversara din finală astăzi, de la ora 22:00, în duelul Chelsea - Real Madrid, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro. În tur a fost 1-1.

VIDEO Intervenția lui Gabi Balint în cadrul emisiunii Euro Fotbal, la finalul meciului Manchester City - PSG 2-0

Etichete: manchester city , pep guardiola , gabi balint , semifinala champions league , manchester city psg
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă