Grupul Bobnet, care a dezvoltat startup-ul Bob Concierge, vrea să investească 5-10 mil.euro la Piteşti, într-o fabrică de dispozitive de tip Internet of Things

2 zile in urmă 193

 Grupul Bobnet, care a dezvoltat startup-ul Bob Concierge, va investi 5-10 milioane de euro în următorii ani într-o fabrică care va produce dispozitive de tip Internet of Things (IoT) pentru piaţa europeană la PIteşti.

Firma produce în prezent la Piteşti dispozitive Bob Concierge, pentru piaţa rezidenţială.

Dispozitivele IoT se vor adresa setorului de retail şi logistică, inclusiv magazine, restaurante sau depozite. Odată validată în proiectul Bob Concierge, aceasta tehnologie va oferită acum pe piaţă terţilor ca soluţie independentă.

„Obiectivul nostru este de a comercializa în Europa peste 200.000 de dispozitive în următorii 10 ani. În acest scop, productivitatea întreprinderii va fi gradual mărită, până la 30-40 mii de dispozitive anual, iar numărul angajaţilor estimăm că va atinge câteva sute. Geografia de exporturi va cuprinde practic toate ţările europene, inclusiv a Europei de Est. Nu excludem şi exporturi în afara Europei.”, a declarat Darius Mihalcea, directorul Bob IoT Enterprise.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă