Grupare de români suspectă de mai multe jafuri și tâlhării, arestă în Italia: Infractorii foloseau așa-numita tehnică a "îmbrățișării"

1 săptămână in urmă 21

Carabinieri Italia Carabinieri Italia

Carabinierii italieni au destructurat o grupare infrațională specializată în agresarea persoanelor în vârstă și în jefuirea lor. Gruparea, formată din cetățeni români, a făcut ravagii în nordul Italiei, în special în zona Treviso, pe tot parcursul verii trecute, reușind să comită mai multe jafuri și tâlhării.

VINERI, 14 IANUARIE 2022, 11:18

SURSĂ: Realitatea.NET AUTOR: REALITATEA.NET

Membrii unei bande specializate în agresarea persoanelor în vârstă pentru a fura bijuterii și ceasuri de mare valoare au fost, într-un final, arestați de carabinierii din Treviso, relatează Știri Diaspora.

Potrivit sursei citate, gruparea, formată din șase cetățeni români (doi bărbați și patru femei), a reușit să comită aproximativ 15 jafuri și tâlhării.

Infractorii, care au acționat cu așa-numita "tehnică a îmbrățișării", sunt acuzați de furt calificat, tâlhărie calificată și vătămare corporală voluntară săvârșită în complicitate, se arată într-un comunicat al poliției.

Reamintim că metoda „îmbrățișarea” este folosită deseori de hoți, pentru a sustrage de la victime ceasuri scumpe și bijuterii de aur. 

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă