Grup de migranti care se dadeau drept sportivi romani, opriti de politie pe aeroportul din Atena

2 luni in urmă 3

Politia greaca a retinut pe aeroportul din Atena un grup de migranti care se dadeau drept echipa sportiva, au relatat luni media locale, al treilea incident de acest gen in ultimii doi ani, potrivit DPA.

Cei noua barbati din Siria se indreptau spre Viena si au incercat sa se prezinte drept o echipa de volei atunci cand au fost arestati duminica seara, a relatat portalul grec Protothema.

Barbatii aveau asupra lor acte de identitate false care le atribuiau cetatenia Romaniei, a informat postul de radio public elen ERT.

Grupari de traficanti au incercat deja sa transporte migranti in acest mod in Europa Centrala, noteaza DPA.

Politia greaca a arestat intre septembrie 2019 si martie 2020 mai multi migranti care incercau sa treaca drept jucatori de volei si de handbal. Acestia voiau sa plece din Atena in Elvetia si, respectiv, in Austria.

Un act fals pentru a putea calatori costa intre 500 si 3.000 de euro (intre 590 si 3.500 de dolari) pe piata neagra din Grecia, in functie de calitate, potrivit unor surse din cadrul politiei elene.

CITESTE SI:

LIVE VIDEO Operatiunea de extragere a navei Ever Given. Vasul gigantic a fost repus in miscare dupa aproape o saptamanaA murit si al doilea barbat torturat de politistii de la Sectia 16. A fost gasit in locuinta unui cunoscutUn cunoscut medic roman, diagnostic sumbru dupa protestele din strada: "Scapa cine poate. Dumnezeu cu mila!""O mana de om pe strazi, in frig". Viata de film a lui Florin Nita, eroul Romaniei contra Germaniei. A muncit la o fabrica de cozonaciAncheta de amploare dupa ce un cosciug COVID a fost gasit la o groapa de gunoi de la marginea Capitalei
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă