Grindeanu îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să cereți foile mele matricole de elev și de student, să vedeți ce note am luat” / Primarul Sectorului 1 l-a numit pe ministru ”acest Florin Roman al PSD-ului”

4 săptămâni in urmă 23

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a revenit astăzi cu completări după ce primarul Sectorului 1, Clotilde Armand l-a numit ”acest Florin Roman al PSD-ului”, acuzând că există incertitudini cu privire pe care social-democratul și-a trecut-o în CV.

”Eu am făcut școala la timp și complet. Vă rog să vă adresați Ministerului Educației și să cereți foile mele matricole de elev, de student și să vedeți, nu vă spun dinainte, dar să vedeți ce note am luat și ca elev și ca student”, a declarat luni, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

”Un nou caz Florin Roman în Guvernul României”,  semnalat sâmbătă, 18 decembrie, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

”La 5 ani de la declanșarea controversei și la 19 ani de la data apariției, nici un exemplar al cărții lui Sorin Grindeanu nu a putut fi găsit în vreo bibliotecă publică sau pe internet. În spațiul public subzistă o controversă privind una dintre cărțile scrise de viceprim-ministrul Guvernului României și ministru al Transporturilor și Infrastructurii, domnul Sorin Grindeanu, provocând daune de imagine atât statului român cât și comunității matematice”, a transmis Armand.

Ea a prezentat un videoclip în care soțul său, Sergiu Moroianu, îl provoacă pe Sorin Grindeanu să doneze un exemplar al cărții sale la Institutul de matematică „Simion Stoilow” al Academiei Române, ”spre folosul comunității științifice”.

Sursa foto: Colaj Facebook / Clotilde Armand; Ilona Andrei / G4Media.ro

Citește și:

Matematicianul Sergiu Moroianu, soțul lui Clotilde Armand, îl acuză pe Sorin Grindeanu că ascunde cartea de matematică trecută în CV / Grindeanu respinge acuzațiile

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă