Grindeanu crede că Ciolacu e cea mai bună variantă de premier: „Este nevoie de un compromis, că oamenii aşteaptă soluţii”

4 săptămâni in urmă 31

Marcel Ciolacu cu hartii in mana in parlament.Marcel Ciolacu cu hartii in mana in parlament.
  • Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu spune că Marcel Ciolacu ar trebui să fie propunerea social-democraţior pentru funcţia de prim-ministru.
  • Sorin Grindeanu spune că nu vrea să facă parte din guvern.
  • „Este nevoie de un compromis, că oamenii aşteaptă soluţii”, spune prim-vicepreședintele PSD.

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu spune că Marcel Ciolacu ar trebui să fie propunerea social-democraţior pentru fucţia de prim-ministru.

Întrebat dacă miniştrii PSD ar trebui să fie „cei din prima linie a partidului”, Grindeanu a răspuns afirmativ.

Totuşi, el spune că nu-şi doreşte un mandat de ministru.

„Nu s-a discutat niciun nume. Nu (îmi doresc să fac parte din guvern – n.r.). Am fost în diverse funcţii. Ceea ce cred că e mai important de unde e Grindeanu, unde e Ciolacu, unde e Firea, e să găsim soluţiile potrivite pentru români. Ăsta e cel mai important lucru”, adaugă prim-vicepreşedintele PSD.

El afirmă, referitor la negocierile dintre PSD şi PNL, că este nevoie de un compromis.

„Sunt cu destulă vechime în PSD, din 1996 şi am văzut diverse coaliţii, alianţe şi aşa mai departe, fie că vorbim de cea din 2009, fie că vorbim de USL, la un moment dat se ajunge la un punct în care e nevoie de un compromis. Dacă clasa politică nu realizează că suntem într-un moment grav şi că oamenii aşteaptă soluţii şi nu ceartă, înseamnă că ar trebui să plecăm cu toţii acasă”, conchide Grindeanu.

The post Grindeanu crede că Ciolacu e cea mai bună variantă de premier: „Este nevoie de un compromis, că oamenii aşteaptă soluţii” appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă