Grigore și-a anunțat plecarea de la Rapid după eșecul cu Slobozia: ”În mare măsură, decizia este luată”

1 lună in urmă 1

Liga 1: Chindia - Astra, duminică, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - Poli Iași, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Meciul a fost decis de gafa lui Zunic, care a pasat greșit către portarul Moldovan, iar Diarra a profitat și a înscris pentru 2-1.

Nicolae Grigore și-a anunțat plecarea de la Rapid: ”În mare măsură, decizia este luată”

”Este un rezultat dezastruos pentru noi. Explicaţii prea multe nu cred că sunt sau poate mi-ar fi greu să găsesc în momentul ăsta. Doar faptul că nu am reuşit să gestionăm anumite momente, nu am reuşit să rămânem calmi, am fost taxaţi pe nişte greşeli individuale.

De fiecare dată când adversarul nostru a ajuns la poarta noastră, atât în prima repriză, cât şi în a doua, au reuşit să marcheze. Prima dată au reuşit să ajungă să obţină un penalty, iar în a doua repriză, când presam şi speram să înscriem, adversarul a reuşit să înscrie al doilea gol, care, practic, ne-a tăiat aripile.

Da, este evident că este în criză după aceste rezultate, două egaluri şi două înfrângeri, evident că suntem în criză. Îmi e greu să vorbesc acum despre soluţii. Probabil că vom avea o discuţie cu cei din conducere pentru viitor ca echipa să se redreseze”, a declarat Nicolae Grigore.

Întrebat dacă se gândește să plece de la Rapid, Nicolae Grigore a răspuns: ”Da. În mare măsură decizia este luată. Nu, nu i-am anunăţat (n.r. - pe jucători), i-am încurajat pentru că azi o atitudine bună.

Am fost mândru de atitudinea lor, de cum s-au luptat, doar că au fost anumite greşeli care au făcut să pierdem acest meci. Dar, ca atitudine, băieţii s-au implicat şi au făcut tot ce a depins de ei, au alergat cât au putut. Sunt mândru de cum s-au implicat”

Evident că sunt multe lucruri de reproșat, va urma o analiză mai complexă și pentru mine în următoarele zile. Este evident că am multe lucruri să îmi reproșez”, a mai spus Grigore, la finalul partidei cu Slobozia.

După acest meci, Rapid rămâne pe locul 11 în Liga 2, cu 27 de puncte, la două puncte distanță de zona de play-off. Slobozia a urcat pe locul 15, cu 19 puncte.

VIDEO cu declarațiile lui Nicolae Grigore, după Unirea Slobozia - Rapid 2-1

VIDEO cu rezumatul partidei Unirea Slobozia - Rapid 2-1

Etichete: rapid , nicolae grigore , unirea slobozia - rapid
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă