Griezmann scrie istorie și l-a egalat pe legendarul Platini! Depay, pe urmele lui Kluivert! Haaland a făcut show total, iar spectatorii au intrat pe teren la Baku

1 lună in urmă 40

Olanda chiar are un nou star! Memphis Depay a marcat de trei ori și l-a egalat pe legendarul Patrick Kluivert: la Amsterdam, Turcia a fost spulberată, scor 1-6.

La Oslo, Norvegia a făcut și ea show, iar Haaland a reușit și el hat-trick-ul, în victoria cu modesta Gibraltar: 5-1.

FOR NORWAY! 🇳🇴 pic.twitter.com/LzcPwxoMNm

— Erling Haaland (@ErlingHaaland) September 7, 2021

Fără Cristiano Ronaldo în echipă, Portugalia a bătut-o cu 3-0 pe Azerbaijan, într-un meci în care mai mulți puști au pătruns pe teren pentru un selfie cu Bruno Fernandes.

Olanda, victoria serii în preliminarii CM 2022. Franța, trei puncte mari

Olanda „a măturat pe jos” cu Turcia, 6-1, iar Memphis Depay l-a egalat pe Patrick Kluivert, după ce a ajuns la 12 goluri în acest an.

Antoine Griezmann a reușit dubla cu Finlanda (2-0) și un alt nume mare a fost egalat: fostul jucător al Barcelonei a ajuns la același nivel cu Michel Platini, după ce a marcat 41 de goluri până acum.

Antoine Griezmann has now drawn level with Michel Plantini in third-place on France's all-time top scorers list (41).

History-maker. 🙌 pic.twitter.com/lBYPzlcFzw

— Squawka Football (@Squawka) September 7, 2021

Turcia a fost depășită la toate capitolele și a suferit cea mai grea înfrângere din 1990 încoace, după ce a fost condusă la pauză cu 3-0 și a reușit să marcheze abia în prelungiri, prin Under.

La Paris, Franța a trecut cu 2-0 de Finlanda și a ajuns la șase meciuri fără vreun eșec în preliminarii pentru prima oară în ultimii 15 ani.

The post Griezmann scrie istorie și l-a egalat pe legendarul Platini! Depay, pe urmele lui Kluivert! Haaland a făcut show total, iar spectatorii au intrat pe teren la Baku appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă