Greșeală sau strategie? "E riscantă declarația" Anunțul lui Rădoi care l-a surprins pe Pancu

3 săptămâni in urmă 7

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Rădoi a dezvăluit o parte din tactica meciului cu Islanda

Selecționerul Mirel Rădoi a declarat că Islanda va dori să câștige și va juca ofensiv, întrucât mai are șanse să prindă locul doi în grupă, iar această strategie a nordicilor ar trebui să-i avantajeze pe “tricolori”.

La emisiunea Fotbal European de la DigiSport, Daniel Pancu a remarcat anumite observații tactice făcute de Rădoi despre planul de joc împotriva Islandei, mai exact următoarele afirmații: "Islanda întâmpină mari probleme în zona doi sau în treimea neutră. Cei patru apărători stau undeva la 35 de metri de propria poartă, chiar și când echipa adversă are posesia în zona doi. Poate fi o șansă de a marca, deci principiile sunt ca în zona doi să atacăm imediat în profunzime".

Lumea animalelor are propriile reguli. Vezi Sălbăticia ascunsă a Americii de Nord în Digi Online pe Digi Animal World de la 21:00.

"Să fie o momeală sau o tactică dezvăluită înainte? E un aspect foarte important, despre care vorbește Mirel. E un plan tactic. Dacă mâine vedem acest lucru, e riscantă declarația. Dacă îi iese, da, au greșit islandezii", a spus Daniel Pancu, la emisiunea Fotbal European.

Pancu: "Rădoi s-a grăbit, a fost o răbufnire"

Fostul internațional a vorbit și despre anunțul făcut de către Mirel Rădoi, înaintea meciurilor decisive cu Islanda și Liechtenstein, privind decizia de a renunța la funcția de selecționer.

"Declarațiile veneau pe niște frustrări acumulate, pe niște discuții, o răbufnire. Cred că s-a grăbit puțin, pentru că sunt niște lucruri care vin din urmă, pe care le trăiești zi de zi. Presiunea presei în primul rând, dar când ești selecționer trebuie să fii pregătit pentru astfel de lucruri. Sunt sigur că a avut discuții cu cei din Federație, legate de viitor. A venit momentul când echipa națională a obținut rezultate bune, puțini mai sperau la un baraj pentru Mondial. Cred că s-a grăbit și poate a regretat apoi", a spus Daniel Pancu la emisiunea Fotbal European.

Ce meciuri mai are de disputat România în preliminariile Cupei Mondiale 2022

  • 11 noiembrie 2021: Armenia – Macedonia de Nord (19:00), ROMÂNIA – Islanda, Germania – Liechtenstein (21:45)
  • 14 noiembrie 2021: Liechtenstein – ROMÂNIA, Armenia – Germania, Macedonia de Nord – Islanda (19:00)

România în preliminariile CM 2022. Clasamentul grupei J

Etichete: romania , echipa nationala , cupa mondiala , preliminarii , daniel pancu , islanda , mirel radoi , qatar 2022
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă