Greșeala pe care o face Toni Petrea cu Octavian Popescu! Avertisment pentru FCSB: „E unul dintre puținii jucători care fac asta!” | EXCLUSIV ProSport Live

2 luni in urmă 8

Dorinel Munteanu (52 de ani), fostul mare fotbalist al României și ultima dată antrenor la CSM Reșița, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre Octavian Popescu (18 ani), jucătorul momentului la FCSB.

Numele tânărului atacant de la FCSB este pe buzele multor oameni din fotbalul românesc în ultima perioadă. Foarte mulți îl laudă, dar sunt și oameni, precum Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, care transmit că ar trebui să mai avem răbdare cu jucătorii precum Octavian Popescu.

Dorinel Munteanu și-a format o impresie foarte bună despre Octavian Popescu și apreciază calitățile tehnice pe care acesta le are, însă îl avertizează pe antrenorul Toni Petrea cu privire la postul pe care îl folosește pe tânărul fotbalist.

Dorinel Munteanu, despre Octavian Popescu de la FCSB

„Laudele ar trebui să fie bine primite pentru un jucător tânăr. Poți să încurajezi un jucător tânăr când îl lauzi, îi dai încredere. Nu cum se practică în campionatul nostru, îl dai repede afară. Eu am apreciat la Octavian Popescu lejeritatea cu care joacă.

Eu cred că îl izolează jucând în partea dreaptă. El e un jucător creativ, de ultimă pasă. Îi reduce din randament. E unul dintre puținii jucători tineri la care ar trebui apreciată ultima pasă. Are o lejeritate de a da ultima pasă și cu toții știm că aceasta este greu de executat, nu toți pot să dea ultima pasă. Dar ei știu cel mai bine ce fac”, a spus Dorinel Munteanu, la ProSport Live.

Întrebat dacă Octavian Popescu și-a câștigat locul de titular la FCSB, Dorinel Munteanu nu are dubii: „Din ce a demonstrat până acum, nu cred că mai trebuie să faci o experiență cu el”.

17 meciuri a jucat Octavian Popescu pentru FCSB în actuala ediție a Ligii 1, reușind să înscrie și un gol în tricoul roș-albaștrilor. 350 de mii de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, potrivit Transfermarkt.

The post Greșeala pe care o face Toni Petrea cu Octavian Popescu! Avertisment pentru FCSB: „E unul dintre puținii jucători care fac asta!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă