Greșeala banală pe care o fac clienții în Kaufland și Lidl: ‘Atenție, e ilegal’. Se poate plăti scump

2 luni in urmă 21

Mulți preferă să meargă în supermarketuri precum Kaufland și Lidl pentru a face cumpărăturile de zi cu zi, dar puțini români respectă regulile impuse în aceste locuri. Mare grijă, există o greșeală banală ce ar putea să atragă foarte multe probleme!

Ce probleme poți să ai dacă încalci regulile în supermarketuri, de fapt

Lidl, Kaufland și alte magazine mari stau la dispoziția românilor pentru a le satisface nevoile. Chiar dacă mulți găsesc tot felul de lucruri și produse la care visează, există reguli ce sunt încălcate și pot să atragă de la sine extrem de multe provocări de care oamenii nici nu vor să audă.

Bineînțeles, regulile pot să fie mereu consultate pe site-urile companiilor mari, dar mulți clienți par să uite de acest lucru în momentul în care au poftă de câte ceva sau pur și simplu nu se mai pot abține să nu guste din câte un produs dacă pierd prea mult timp în magazine.

Există mulți oameni ce mănâncă produsele chiar înainte ca ele să fie cumpărate. Cu siguranță ai făcut și tu această greșeală banală în momentul în care foamea te-a lovit după o zi istovitoare la muncă, gândindu-te că nu are ce să se întâmple dacă o să plătești oricum.

Ai încălcat această cerință? Atenție mare, este ilegal

Evident, pachetul gol poate să fie pus la casele de marcat pentru a fi achitat, dar acest lucru nu este permis, după cum au confirmat reprezentanții Kaufland. Ba chiar, clienții ce fac acest lucru nu respectă cerințele legale, așa că ar putea să aibă multe probleme.

„În comerț, regula generală este: ‘Bunurile rămân în proprietatea comerciantului până la achitarea lor’. Strict vorbind, acest lucru înseamnă că consumul de alimente în supermarket nu respectă cerințele legale.”, au spus reprezentanții Kaufland pentru echo24.de.

Ce greșeli fac clienții Lidl sau Kaufland. Trebuie neapărat să eviți aceste lucruri

Este ușor ca această problemă să fie ocolită. Chiar dacă în majoritatea timpului angajații preferă să treacă peste alegerea clienților, ei pot să fie puși față în față cu anumite consecințe grave dacă continuă să consume produsele în timp ce se află la cumpărături.

De asemenea, mai există o greșeală uriașă pe care o fac mulți. Tentația este mare în momentul în care se observă o revistă sau un ziar nou, dar aceste obiecte sunt puse la loc pe rafturi după ce au fost răsfoite.

„Satisfacția clienților noștri este prioritatea noastră principală.

Întrucât dorim să oferim tuturor clienților noștri produse perfecte, vă rugăm să citiți ziare și reviste numai după achiziționarea acestora. Deci, fiecare client poate fi sigur că cumpără un produs original, necitit.”, au mai spus oficialii Kaufland.

The post Greșeala banală pe care o fac clienții în Kaufland și Lidl: ‘Atenție, e ilegal’. Se poate plăti scump appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă