Grecii anunță prin ce trece Angela Martini după ce l-a dat de gol pe Dragoș Săvulescu. Ultimele detalii despre situația omului de afaceri

2 luni in urmă 57

  • Liga 1: Voluntari - Academica Clinceni, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Farul, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Ultimele detalii despre Dragoș Săvulescu și iubita sa, Angela Martini

Galerie Foto

Grecii anunță că fostul acționar de la Dinamo a reînnoit contractul de închiriere a vilei în care locuia până pe 30 septembrie, cu drept de prelungire până la finalizarea procedurilor judiciare. Sursa citată menționeză și că iubita sa, modelul Angela Martini, se află într-o stare psihică proastă. Pozele puse de aceasta pe rețelele de socializare ar fi dus la arestarea lui Dragoș Săvulescu.

Jurnaliștii de la Prototherma l-au contactat pe avocatul omului de afaceri, Michalis Dimitrakopoulos, care a oferit ultimele detalii despre situația lui Săvulescu.

"La Parchetul de pe lângă Curtea de Apel a Mării Egee am depus argumentul juridic conform căruia mandatul european de arestare emis de România nu poate fi executat, deoarece are domeniu de aplicare articolul 11B din Legea privind mandatul european de arestare, care interzice în mod explicit extrădarea unei persoane căutate către statul solicitant atunci când persoana solicitată execută sentința aplicată de instanțele statului solicitant într-o altă țară europeană.

Eurojust a confirmat astăzi printr-un act că clientul meu execută pedeapsa impusă de România în Italia, în baza unei decizii irevocabile emise de o curte de apel din Italia. Astfel, ca singură cale, nu a fost posibilă extrădarea lui în România. Trebuie să va informez că România a încercat şi în Italia extrădarea clientului meu, dar justiţia italiană a respins cererea, punând în aplicare aceeaşi legislaţie europeană urmată de procurorul curţii de apel, domnul Dimitrios Paikopoulos", a afirmat Michalis Dimitrakopoulos.

Filmul arestării lui Dragoș Săvulescu. Omul de afaceri, sub control judiciar

Omul de afaceri se afla în vacanță, la Mykonos, alături de iubita sa, modelul Angela Martini. Dragoș Săvulescu ar fi fost prins în zona morilor de vânt a stațiunii, care este urmărită de Interpol din cauza persoanelor care au legături cu lumea interlopă.

Fostul acționar al lui Dinamo se afla la bar, alături de doi prieteni, și nu a opus rezistență în momentul în care a fost arestat. 

Judecătorii au decis ca omul de afaceri Dragoș Săvulescu să fie pus sub control judiciar în Grecia. Acesta nu poate părăsi țara până când nu va fi judecată cererea de extrădare în România.

Dragoș Săvulescu, dat de gol de iubita lui. Ce poze a postat pe rețelele sociale

Galerie Foto

Iubita lui Dragoș Săvulescu, fotomodelul de naționalitate albaneză Angela Martinia postat pe contul public de Instagram, la story, imagini cu omul de afaceri în Mykonos, cu câteva ore înainte ca acesta să fie reținut.

Angela Martini nu a precizat locația în care se află, însă o prietenă din grup, fotomodelul Marica Pellegrinelli, a postat și ea imagini, pe contul de Instagram, în care a titrat "Mykonos".

Etichete: dragos savulescu , angela martini
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă