GRAFIC Un singur judet a ramas in scenariul rosu de coronavirus. Media nationala este de 1,98

4 săptămâni in urmă 12

Un singur judet din Romania se afla in scenariul rosu, cu o incidneta a infectarilor cu noul coronavirus mai mare de 3 la mie. Media nationala este, conform autoritatilor de 1,98.

Potrivit raportului transmis de Grupul de Comunicare strategica, judetul Timis are o rata de infectare de 3,42 la mie, fiind cea mai mare din tara. A ramas, astfel, singurul judet din tara aflat in sceanriul rosu.

Cu o zi in urma, si judetul Cluj era in scenariul rosu, cu 3,07 la mie.
Marti, judetul Cluj a inrfegistrat o incidenta de 2,79 la mie.

Judetul Ilfov, cal care in urma cu o saptamana se afla inca in sceanriul rosu, are o incidenta de 2,83 la mie, iar Capitala a inregistrat 2,24 la mie, fiind in sceanriul galben.

Incepand de luni, 25 ianuarie, in Capitala au fost relaxate masurile anticoronavirus. Astfel, restaurantele, salile de jocuri, teatrele si cinematografele au fost redeschise. Se va tine cont de regulile anti-coronavirus iar restaurantele vor functiona cu o capacitate de 30%.

CITESTE SI:

Cine a castigat si cine a pierdut, de fapt, din razboiul purtat de tabara Dragnea cu Justitia. Rasturnari de situatie in marile dosare de coruptieDe la ciuperci murate si regele cazinourilor pana la cel mai bun din Turcia. "Mancam pe ruleta." Povestea nefardata a lui Sumudica. Imagini de colectieAtac dur al lui Basescu la adresa AUR: "Niste semidocti. Sosoaca ar fi buna de sefa de galerie la Dinamo si Simion sef de galerie la Steaua"Cazul neobisnuit al unui medic militar judecat pentru insubordonare. Este acuzat ca nu a respectat un ordin pe care l-a considerat "vadit ilegal"Sorana Cirstea a "intepat-o" pe Simona Halep in social media. Ce au de impartit romancele la Australian Open
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă