GRAFIC. Noua judete si Capitala sunt in scenariul rosu de coronavirus. Cat de grava este situatia in tara

1 lună in urmă 5

Pandemia de coronavirus a adus din nou cifre alarmante. Capitala si noua judete sunt in scenariul rosu de coronavirus. Dintre acestea, unul a trecut de pragul de carantinare de 6 la mie.

Conform raportului Grupului de Comunicare Strategica, in Capitala, rata de infectare este de 5,67 la mie. In creastere fata de ziua anterioara cand a fost 5,33 la mie.

Ministrul Lucian Bode: "Bucurestiul nu va intra in carantina doar pe baza indicelui de 6 infectari la mia de locuitori"

Cea mai mare rata de infectare este in Ilfov, unde incidenta este de 6,78 la mie. De fapt localtiatile din jurul Capitalei au fost carantinate.

Judetul Ilfov devine un urias focar de COVID-19. Alte patru localitati ar urma sa intre in carantina

O alta zona unde sunt semne de ingrijorare este judetul Timis, cu o incidenta de 5,97 la mie.

De la inceputul pandemiei pana in prezent, in Romania au fost confirmate 3.743 de cazuri noi si 60 de decese. La ATI sunt internati 1.339 de pacienti.

CITESTE SI:Romanul recunoscut drept unul dintre cei mai mari experti din lume in boli neuropsihice. A fost numit "cercetatorul anului 2021" in domeniul schizofrenieiStudiile lui Vlad Voiculescu comparativ cu omologii europeni. Ce CV-uri prezinta alti 10 ministri ai Sanatati din tari ale UECand ajung in Romania primele doze de Johnson&Johnson: "Are doua caracteristici care il diferentiaza de celelalte vaccinuri existente"VIDEO FOTO Imagini care taie rasuflarea filmate in Sinaia. Ursi plimbandu-se agale printre masini si oameni intr-o zi turistica plinaTopul celor mai periculoase bombe calorice. Ce contin mancarurile consumate pe repede inainte de foarte multi romani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă