GRAFIC Bucureștiul și județul Alba, incidență de peste 3 la mie / Alte două județe sunt aproape de prag

4 luni in urmă 15

Bucureștiul (3,25) și județul Alba (3,26) au o incidență de cazuri de coronavirus în ultimele 14 zile de peste 3 la mia de locuitori arată datele transmise miercuri la prânz de Grupul de Comunicare Strategică.

Județele Cluj (2,8) și Harghita (2,78) sunt cele mai aproape, dintre celelalte, de pragul de la care se declanșează o serie suplimentară de măsuri contra Covid-19.

În România, rata de infectare a trecut de 3 la mia de locuitori în 255 de localități, între care 15 orașe și 22 de municipii, între care București, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Bacău, Reșița, Sfântu Gheorghe, Craiova sau Râmnicu Vâlcea, potrivit secretarului de stat Raed Arafat.

Arafat a spus marți seară, la Digi 24, că 615 localități din România au o incidență între 1,5 și 3 la mia de locuitori. Între acestea, sunt 44 de municipii și 50 de orașe.

Reamintim restricțiile impuse în zonele în care incidența cazurilor de COVID-19 depășește 3 la mia de locuitori:

Masca devine obligatoriile și în toate spațiile deschiseȘcolile intră în scenariul roșu - cursuri exclusiv onlineSe închid restaurantele, cafenelele, cinematografele, teatrele și sălile de jocuri de noroc
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă