Google lansează un nou serviciu în România

1 lună in urmă 25

Aplicaţia Google Pay este disponibilă, începând de miercuri, în România.

Până în prezent, soluţia Google Pay era disponibilă în România prin intermediul aplicaţiilor de plată ale partenerilor, bănci sau operatori de plăţi electronice.

Aplicaţia Google Pay va putea fi folosită de toţi utilizatorii de telefoane Android din România pentru a realiza plăţi contactless sau online, într-un mod simplu şi sigur.

Aplicaţia Google Pay oferă un mod rapid de a plăti în magazine şi protejează datele de plată prin multiple niveluri de securitate.

Mai mult, Google Pay simplifică păstrarea biletelor de îmbarcare şi a cardurilor de loialitate.

De asemenea, odată cu disponibilitatea aplicaţiei devine disponibil şi suportul pentru Google Pay pentru dispozitivele cu sistemul de operare Wear OS. Astfel, plata cu smartwatch-ul va fi mult mai simplă.

Disponibilă în prezent în peste 30 de ţări în toată lumea, aplicaţia Google Pay oferă plăţi sigure, beneficiind de o securitate construită pe mai multe niveluri. De exemplu, când este utilizată pentru plata în magazin, către comerciant este trimis numărul de card virtual, nu cel real.

Dacă telefonul este pierdut sau furat, deţinătorul poate să-l blocheze sau să-l şteargă folosind funcţia „Găseşte-mi dispozitivul”.

Astfel de funcţionalităţi ajută la păstrarea în siguranţă a informaţiilor sensibile.

The post Google lansează un nou serviciu în România appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă