Golul începutului de an în Spania a fost marcat de o jucătoare a formației feminine de la Real Madrid

1 lună in urmă 21

Serie A: AC Milan - Juventus, 6 ianuarie, 21:45, Digi Sport 1

Cupa Ligii Angliei: Manchester United - Manchester City, 6 ianuarie, 21:45, Digi Sport 2

Atacantul formației feminine de la Real Madrid, Sofia Jakobsson, a deschis scorul în partida contra celor de la Madrid CFF, cu două minute înainte de pauză. Suedeza a fructificat centrarea excelentă din flancul drept a unei colege și a plasat elegant balonul peste portarul advers.

Great goal by Sofia Jakobsson for Real Madrid from r/WomensSoccer

Jakobsson a venit la Real Madrid la începutul acestui sezon, de la CD Tacon. Nordica și-a început cariera la Hägglunds IOFK, unde și-a făcut junioratul și a evoluat 10 ani, apoi a făcut pasul la Öster IF. În 2008 a fost transferată de Umea, și a mai jucat la Rossijanka, Chelsea, BV Cloppenburg și Montpellier.

Galerie Foto

Sofia Jakobsson, jucătoare la echipa feminină a lui Real Madrid, a marcat golul începutului de an în Spania

Jakobsson a debutat în naționala Suediei în 2011, adunând de atunci 118 selecții și 22 de goluri. În 2016, jucătoarea nordică a reușit să cucerească alături de reprezentativa țării sale medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio.

Jucătoarea lui Real Madrid are în palmares două titluri de campioană în Suedia, cu Umea, și unul în Rusia. Sofia Jakobsson a fost cu selecționata Suediei la trei Campionate Mondiale și a terminat pe poziția a treia în două rânduri, în 2011 și 2019.

Etichete: real madrid , sofia jakobsson , real madrid feminin , gol sofia jakobsson
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă