Golgheterul lui Dinamo, pus la zid pentru conflictul cu Rednic. “Să lase ciocul mic și să joace fotbal”

2 săptămâni in urmă 14

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Deian Sorescu și Mircea Rednic n-au ajuns la un acord în privința poziției ideale pentru fotbalistul “roș-albilor”, fundaș dreapta sau mijlocaș dreapta.

Ganea: "Sorescu trebuie să strângă echipa lângă el"

Ionel Ganea (48 de ani), fost atacant la Dinamo, consideră că Sorescu ar trebui să-l respecte mai mult pe Rednic și să-și demonstreze calitățile pe teren.

“Lui Sorescu îi transmit să lase ciocu' mic și să joace fotbal! Are calități foarte bune, dar dacă a dat trei goluri nu înseamnă că poate face ce vrea. Să se uite în CV-ul lui Mircea Rednic, să-l respecte! Nici dacă se mai naște a doua oară nu ajunge să aibă un CV precum Mircea Rednic. Cel mai bine Sorescu ar fi să strângă echipa lângă el și să joace fotbal, pentru că Dinamo are fotbaliști care o pot urca în clasament, nu să comenteze la Rednic.

E cea mai proastă perioadă din istoria clubului, pe mine nu mă doare, ar trebui să-i doară pe băieți, îi știu pe mulți, nu înțeleg ce vor ei de la fotbal, de la viață, au calități, dar nu le arată. Ar trebui să se concentreze mai mult la fotbal. Torje e singurul care-mi place acum, e într-o creștere de formă”, a spus Ionel Ganea pentru sport.ro.

Lumea animalelor are propriile reguli. Vezi Sălbăticia ascunsă a Americii de Nord în Digi Online pe Digi Animal World de la 21:00.

Deian Sorescu (24 de ani) a fost căpitanul echipei Dinamo până la venirea lui Gabriel Torje. Evoluțiile jucătorului de bandă dreaptă au fost slabe în ultimele meciuri, iar Mircea Rednic l-a criticat public.

Inițial, Iuliu Mureșan a anunțat că Deian Sorescu a primit o pauză de o săptămână. Ulterior, jucătorul a fost reprimit în lot.

  • 1,8 milioane de euro este cota de piață a lui Deian Sorescu, potrivit Transfermarkt.
  • 6 goluri în 14 meciuri a reușit Deian Sorescu în acest sezon pentru Dinamo.
Etichete: liga 1 , dinamo , mircea rednic , ionel ganea , deian sorescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă