Gol anulat pentru CFR Cluj în startul meciului cu Universitatea Craiova! Alex Păun, reacție vehementă la adresa arbitrului

1 lună in urmă 21

Startul derby-ului dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj a fost unul furtunos, cu un gol anulat pentru campioana României. Golul a fost marcat de Alex Păun, însă nu a fost validat din cauza unui ofasid.

Alex Păun (26 de ani) este un produs al academiei lui CFR Cluj. Acesta a fost adus, în vara lui 2013, la prima echipă a grupării din Gruia.

Înaintea meciului cu Universitatea Craiova, CFR Cluj se afla pe locul 2 din Liga 1, cu 63 de puncte obținute după 29 de meciuri jucate.

Gol anulat pentru CFR Cluj în startul meciului cu Universitatea Craiova

Alex Păun a reușit să înscrie, în minutul 5 al partidei din Bănie, în urma unei încleștări a mai multor jucători în careul Universității Craiova. Însă, la scurt timp, tușierul Sebastian Gheorghe a semnalizat ofsaid la poziția din care a marcat Alex Păun. Extrema CFR-ului nu a fost de acord cu această decizie și a avut o reacție vehementă la adresa arbitrului.

The post Gol anulat pentru CFR Cluj în startul meciului cu Universitatea Craiova! Alex Păun, reacție vehementă la adresa arbitrului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă