Glumă macabră în Italia! Cine a anunțat că Dennis Man s-a accidentat chiar la debutul pentru Parma

1 lună in urmă 16

Dennis Man a debutat pentru Parma, iar arădeanul a fost victima unei glume macabre pe rețelele de socializare. Gazzetta dello Sport Parma, un cont de Twitter cu foarte puțini urmăritori și puține mesaje, a anunțat că fostul atacant de la FCSB s-a accidentat la primul meci în Serie A.

„El (n.n. Dennis Man) s-a accidentat pe finalul meciului și va lipsi cu Bologna”, a fost declarația pe care însă Roberto D’Aversa n-a dat-o, după eșecul suferit de Parma cu Napoli, scor 0-2.

Dennis Man s-a accidentat cu Napoli și va lipsi în duelul cu Bologna

Introdus pe teren din minutul 80, Dennis Man s-a remarcat printr-o pasă de efect în prelungirile meciului, dar atacantul s-a accidentat chiar la debutul și va lipsi în următorul meci al Parmei, cel cu Bologna.

Anunțul a fost făcut chiar de Roberto D’Aversa, dezamăgit că nu se va putea baza pe Man în următorul meci al Parmei, care trage tare pentru a evita retrogradarea în Serie B.

„Vreau să mulțumesc întregii suflări roș-albastre pentru toate momentele frumoase petrecute împreună. Chiar dacă în ultimul timp nu ați avut posibilitatea să fiți pe stadion, noi mereu v-am simțit susținerea. Au fost cei mai frumoși patru ani și jumătate din viața mea, în care mi-am îndeplinit visul de a juca la Steaua și de a juca în fața suporterilor roș-albaștrilor. Voi rămâne alături de voi în continuare și o să fiu unul de-al vostru”, a spus Dennis Man, cu doar câteva ore înaintea meciului pe care Parma l-a jucat la Napoli.

The post Glumă macabră în Italia! Cine a anunțat că Dennis Man s-a accidentat chiar la debutul pentru Parma appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă