Gluma făcută de Julian Nagelsmann după ce Bayern a fost spulberată de Monchengladbach

1 lună in urmă 16

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Mioveni, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Voluntari, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Tehnicianul, în vârstă de 34 de ani, a spus că cel mai probabil poate părăsi carantina până marţea viitoare pentru a fi în prezent la partida cu Benfica Lisabona din UEFA Champions League.

''Urmărind de acasă meciurile echipei mele pot vedea ceea ce nu este în regulă. Dar a fi prezent acolo, cu ei, a le spune direct unde greşesc sau ce mai au de făcut este cu totul altceva. Pe teren treci prin situaţii diferite'', a spus Nagelsmann.

Întrebat cum a reacţionat după ce Bayern a pierdut cu 5-0 partida cu Borussia Monchengladbach din Cupa Germaniei, antrenorul bavarezilor a răspuns glumind: ''Bucătăria mea este încă intactă''.

Julian Nagelsmann: "Suntem oameni, nu mașini"

Jucătorii lui Bayern Munchen sunt oameni, nu maşini, şi pot avea şi ei o zi proastă, afirma tot vineri antrenorul echipei Bayern Munchen, Julian Nagelsmann, după eşecul clar (5-0) al bavarezilor în faţa celor de la Borussia Moenchengladbach.

Nagelsmann, care a ratat meciul din 16-imile de finală Cupei şi va lipsi şi de la partida cu Union Berlin de sâmbătă, din Bundesliga, fiind în carantină după ce a contractat coronavirusul, spune că la partida de miercuri au fost mai mulţi factori care au contribuit la înfrângerea usturătoare.

''Suntem oameni şi nu maşini, putem greşi şi noi iar dacă avem în faţă un adversar de calibru putem să avem o zi chiar proastă. Am arătat că suntem vulnerabili, dar este important să învăţăm lecţiile din acest joc. Este posibil ca într-o zi să faci mai multe greşeli decât ţi-ai putea imagina'', a spus tehnicianul.

Bavarezii au suferit cea mai drastică înfrângere din istoria participării lor în Cupa Germaniei, deşi sunt lideri în Bundesliga.

''Nu trebuie să ne gândim la faptul că mulţi zic că suntem cea mai bună echipă din lume. Trebuie să ne concentrăm şi să dovedim tot timpul că suntem Bayern, într-adevăr printre cele mai bune echipe din Europa. Trebuie să revenim şi să arătăm în meciul de sâmbătă că ceea ce s-a întâmplat miercuri a fost o excepţie'', a afirmat tehnicianul.

  • Bayern Munchen, campioana en titre, care are 22 de puncte după 9 etape în Bundesliga, va juca azi, de la ora 16:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 4, în deplasare cu Union Berlin (locul 5), în etapa a 10-a.
Etichete: bayern munchen , borussia monchengladbach , julian nagelsmann
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă