„Giuvaierul” lui Gigi Becali a „deschis” ochii în fotbal la un meci al lui Dinamo. „I-am spus tatălui meu că nu mai vreau acolo”. Cum se descrie Octavian Popescu și ce mesaj are pentru fanii FCSB | VIDEO

4 zile in urmă 25

Octavian Popescu este jucătorul pe care Gigi Becali vrea să-l vândă cu multe zeci de milioane de euro. Are doar 18 ani și a jucat deja 19 meciuri la FCSB, iar în 13 dintre acestea a fost titular. Atacantul roș-albaștrilor a acordat un interviu în care a dezvăluit că primul meci pe care l-a văzut a fost al echipei Dinamo și a povestit că înaintea partidelor se inspiră uitându-se la execuțiile brazilianului Neymar.

Octavian Popescu este noul jucător minune din Liga 1. Jucătorul lăudat de toți specialiștii a jucat 19 partide pentru FCSB și a reușit un gol, trei pase decisive, dar a obținut și trei lovituri de la 11 metri. Este mândru că joacă în tricoul „roș-albaștrilor” și a dezvăluit că tatăl său, mare fan dinamovist, l-a dus prima oară la un meci al formației din „Ștefan cel Mare”.

„Am fost la un meci cu tata, el fiind dinamovist, cred că aveam opt ani. Am fost împreună la un meci la Dinamo și după aceea, când am ajuns în mașină, i-am spus că nu mai vreau niciodată să merg la meci la Dinamo”, a declarat Octavian Popescu.

„Mă simt onorat că joc la FCSB”

Drumul spre primul contract de jucător profesionist a fost presărat cu multe greutăți, dar acum povestea pare mult mai simplă, spusă chiar de atacantul lui Toni Petrea.

„Mă uitam la meciuri la televizor și îmi doream din ce în ce mai mult să ies afară cu prietenii și să joc fotbal. După aceea am fost la o echipă de fotbal la Titu, dar s-a desființat echipa. O lună nu am jucat fotbal, dar după aceea m-am apucat din nou la Nucet și de acolo am început… După aceea am venit la București și…

Restul este istorie…

Să sperăm! Mă simt onorat și foarte bine la FCSB, mai ales că staff-ul îmi dă mare încredere și clubul. Sunt fericit!”, a mai afirmat jucătorul.

Octavian Popescu, fermecat de Neymar

Octavian Popescu și-a făcut și-a trecut în revistă calitățile. Se consideră perseverent, muncitor și bun dribler, iar idolul lui este Neymar

„Îmi place stilul lui, cum driblează și cum pasează. Câteodată (n.r. înainte de meciuri) mă uit la videoclipuri cu Neymar”, a mai spus jucătorul FCSB care a avut și un mesaj pentru fanii echipei.

„Îi așteptăm pe stadion, le simțim lipsa și aș vrea să fie alături de noi, ca și până acum”, a mai declarat Popescu.

The post „Giuvaierul” lui Gigi Becali a „deschis” ochii în fotbal la un meci al lui Dinamo. „I-am spus tatălui meu că nu mai vreau acolo”. Cum se descrie Octavian Popescu și ce mesaj are pentru fanii FCSB | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă