Giuleștiul e în fierbere! Alex Ioniță I este sigur pe el: „Noi avem prima șansă la promovare, nu Craiova” | EXCLUSIV ProSport LIVE

1 lună in urmă 27

Alex Ioniță I, fotbalist care a revenit la Rapid după 8 ani, a vorbit la emisiunea ProSport LIVE despre motivele pentru care a revent în Giulești.

După Bogdan Barbu şi Emmanuel Ernest, transferul lui Alex Ioniţă este cel de-al treilea perfectat în această săptămână.

Crescut la juniorii Rapidului, Alex a evoluat în tricoul alb-vişiniu între 2009 şi 2012, cu o pauză de un sezon petrecut în Bundesliga, la FC Köln.

Giuleștiul e în fierbere! Alex Ioniță I este sigur pe el: „Noi avem prima șansă la promovare, nu Craiova”

„Chiar sunt foarte fericit. Pentru mine sunt 10 pași înainte că am ajuns din Liga 1 în Liga 2, ceea ce pare paradoxal. Întotdeauna am fost deschis la discuții pentru reîntoarcere. Îmi doresc enorm promovarea.

Ajunsesem în punctul în care la UTA nu mai ne puteam înțelege și ajuta. A fost mai bine să ne despărțim. Am avut o accidentare și am pierdut ritmul la UT Arad. Lumea nu știe că în Cipru am avut o perioadă excelentă, dar nimeni nu știe asta”, a recunoscut jucătorul.

Avem prima șansă la promovare, nu Craiova. Noi vom câștiga Liga 2, știu ce spun. E important să ajut echipa, nu să marchez eu.

Mi-e dor de suporterii rapidiști. Crezi că poți face orice atunci când îi auzi pe suporteri. Nicolae Grigore mi-a zis că mă așteaptă la antrenamente”, a declarat Alex Ioniță I la emisiunea ProSport LIVE.

Alex Ioniță I revine astfel la Rapid după opt sezoane. În 2010, George Copos îl vindea la FC Koln, pentru 2,5 milioane de euro. Acesta a mai evoluat pentru Orduspor (Turcia), AEL Limassol (Cipru), FC Voluntari, Farul Constanța, ASA Târgu Mureș, Aris Limassol (Cipru), Sportul Snagov, iar din 2019 a jucat pentru UTA Arad, formație cu care a promovat în prima ligă.

The post Giuleștiul e în fierbere! Alex Ioniță I este sigur pe el: „Noi avem prima șansă la promovare, nu Craiova” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă